Brug for hegn til campingpladser?

Læs mere om vores hegn til campingpladser

Hegn til campingpladser

Der er mange gode grunde til at sætte hegn om din campingplads. Den vigtigste er den øgede sikkerhed og beskyttelse, det giver både campisterne og jer, jeres inventar og jeres ressourcer. Få den bedste, den mest sikre og mest ”usynlige” hegnsløsning hos Stentoft Hegn A/S!

Som ejer af en campingplads kan du sikkert komme op med mange gode grunde til at sætte hegn op om hele pladsen – selv om du måske samtidig føler, det vil gribe forstyrrende ind i den naturoplevelse, som det oftest også er at bo på campingplads. Men uanset hvilken årsag du kan nævne, handler det oftest om sikkerheden. For både campisterne, jeres indtjening, jeres inventar og jer selv og jeres medarbejdere.

Hegn om campingpladsen øger sikkerheden

For med et godt og solidt hegn omkring hele campingpladsen, bliver der kun et eller nogle få steder, hvor campister, leverandører og gæster til campingpladsen kan komme ind eller ud.

Derved slipper du for kedelige situationer, som f.eks. når folk sniger sig ind til en fest hos en af campisterne – og lige så ubemærket sniger sig væk igen, efter de måske er kommet til at smadre inventar eller har lavet hærværk på dette eller andre gæsters campingvogne, biler eller telte.

Hegnet beskytter også mod at udefrakommende kan liste ind og stjæle fra enten campisterne eller jer, ligesom der er fuldstændig styr på, hvem der overnatter på campingpladsen. Samt sikkerhed mod at ræve, ulve eller skadedyr lister sig ind på campingpladsen om natten for at søge efter mad.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Effektive port og lågeløsninger sikrer fuld kontrol

Med en bom hen over ind- og udkørsel og sikre port- og lågeløsninger langs hegnet, kan du samtidig effektivt sikre adgangen til området – lige så vel som du hurtigt kan få lukket porte eller låger op ude langs hegnet, hvis der opstår nødsituationer langt fra hovedindgangen.

En god solid, aflåselig bom eller en port i hovedindgangen, der kan lukkes og låses om natten, forhindrer samtidig, at der kan komme nattelige gæster ind – eller overnattende gæster kan køre fra regningen i ly af mørket.

Hegn med fokus på nærhed til naturen

En af de ting som oftest afholder ejere af campingpladser fra at indhegne deres plads, er oplevelsen af hegnet i naturen, samt at noget af naturoplevelsen forsvinder, når adgangen til den omkringliggende natur pludselig begrænses.

Ligger din campingplads lige ud til skov og strand, kan det være meget naturligt, at der er fri adgang fra pladsen og til den omkringliggende natur. Det kan dog nemt løses med porte eller låger, der er åbne om dagen og indtil sent på natten. Eventuelt med videoovervågning til overvågning af trafikken ind og ud i løbet af dagen, samt kodelås til dem, der kommer sent hjem.

Et hegn som ikke ødelægger indtrykket

Den anden bekymring er som sagt, hvordan hegnet opleves i naturen – både af campister og naboer. Her er det vigtigt at finde en leverandør af hegn og sikring, som har et stort udvalg af forskellige hegnstyper og samtidig er meget opmærksomme på at vælge de rigtige materialer og design til deres hegnsløsninger. For med det rigtige hegn om din campingplads, kommer du hverken til at miste nærheden til naturen, eller skæmme den med hegnet.

Sådan en leverandør er Stentoft Hegn A/S. Vi har leveret hegn til virksomheder, institutioner, private og campingpladser siden 2005. Vi er kendt for vores gode og ærlige rådgivning, samt for altid at kunne finde en hegnsløsning, som passer bedst til formålet – uden hverken at komme til at skæmme omgivelserne eller gå på kompromis med sikkerheden.

Serviceaftale på hegnet sikrer din campingplads mange år fremover

Vi kan både designe, opsætte og vedligeholde hegnet om din campingplads. Med en fast serviceaftalte er du altid sikker på, at hegn, porte og låger lever op til deres formål, samt at eventuelt nedslidte eller beskadigede dele fjernes i tide, før de udvikler sig til et problem.

Skal du have hegn om din campingplads? Kontakt Stentoft Hegn A/S  med det samme. Brug kontaktformularen her på siden, ring på 2961 3662 eller send en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk. Så finder vi et tidspunkt, hvor du har tid til, at vi kommer forbi, og ser nærmere på dit behov for hegn om campingpladsen.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.