Stentoft hegn A/S

Læs mere om vores hegn til private

Bedre boligsikring med hegn til private i Vejle

Med et flot og funktionelt hegn til private i Vejle, som afskærmer din bolig, kan du lægge hovedet på puden med i ro sindet. Fordi du har valgt et hegn fra Stentoft Hegn A/S, ved du, at hegnet er solidt og korrekt opsat. Dit nye hegn passer godt til huset, og det passer godt på dig og dine kæreste. Lågen er installeret rigtigt, så den lukker sikkert. Nu kan du slappe helt af og se frem til en mere sikker hverdag.

Mange private boligejere har allerede valgt at opsætte et flot hegn om deres bolig, som ikke alene sikrer hjemmet mod ubudne gæster, men samtidigt udgør en fin udsmykning til huset. Uden et hegn om huset, er det nemt for tyve at trænge ind i huset og ikke mindst komme væk med udbyttet. Hvis du gerne vil undgå indbrud i dit hjem, er et beskyttende hegn et af de bedste måder at tyverisikre dine ejendele.

På samme tid beskytter et godt hegn også dine børn og husdyr mod at løbe ud på vejen. Når du har valgt et solidt hegn, kan du med sindsro lade børn og børnebørn lege udenfor. Hegnet sørger for, at dit barn eller barnebarn ikke pludselig løber ud på vejen efter en bold.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

I Vejle kan du vælge et flot hegn til din bolig

Du har mange forskellige slags hegn at vælge imellem, når det kommer til at finde et, der passer til din bolig. Selvfølgelig er det vigtigt, at hegnet er både flot og funktionelt. Det skal være et solidt og holdbart hegn, men det skal samtidig passe til din boligs stil og æstetiske udtryk.

Når holdbarhed og udseende skal gå op i en højere enhed, er det godt med erfarne folk på råd. Du skal tænke på, at hegnet skal tilpasses med låger, porte og andre åbninger. Alt sammen skal sættes korrekt op, så du ender med et sikkert og beskyttende hegn.

Hos Stentoft Hegn A/S har vi mange års erfaring med alle trinene i at finde den helt rigtige løsning til private boliger i Vejle. Vi kan levere alle slags hegn, så har du et bestemt hegn i tankerne, så kan vi helt sikkert hjælpe. Om det er forhavehegn, plankeværker, lamelhegn eller komposithegn, så klarer vi det.

Alle hegnene tilbyder vi i et stort udvalg af farver og stilarter samt i mange forskellige materialer. Vi kan også levere skræddersyede løsninger, ligesom vi kan levere smedejernsløsninger til hegn, låger og porte.

Hegn til høns og andre husdyr

I vores store udvalg af hegn, finder du også voliere- og hønsegårdsløsninger samt andre hegnsløsninger for husdyr til private. Vi kan endda hjælpe, hvis naboerne klager over støjen, for vi tilbyder også lyd- og støjhegnsløsninger.

En serviceaftale holder dit hegn i Vejle oppe

Om du bor ved Vejle fjord eller i Smørhullet, vil dit hegn kræve vedligeholdelse. Vinden fra fjorden og den jyske hede samt det danske vejr slider på ethvert hegn. En aftale om servicering af dit hegn gør, at dit hegn altid er i god stand.

Når du har en serviceaftale, sørger vi for at holde et øje med dit hegn. Vi udskifter de dele af hegnet, som ikke ville kunne klare en storm, sne eller børnenes bolde, så du ved, at hegnet vil kunne klare alt, hvad der kan forventes af et hegn til private i Vejle.

Ro i sindet med et solidt hegn til private i Vejle

Stentoft Hegn A/S er din samarbejdspartner, når det kommer til at sikre din private bolig i Vejle med et solidt og beskyttende hegn. Vores erfaring rækker fra idé over opsættelse til servicering af dit hegn, så du kan føle dig tryg, når du skal vælge et flot og funktionelt hegn, og ikke mindst når børnene og børnebørnene leger udenfor.

Tal med Stentoft Hegn A/S i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan være med til at sikre din familie og bolig i Vejle. Det er helt uforpligtende, og vi giver gerne et gratis tilbud.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden, ved at ringe på 29613662 eller sende en mail til info@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.