Stentoft hegn

Læs mere om vores hegn til private

Hegn til private i Aabenraa skaber større sikkerhed

Med et hegn til private i Aabenraa kan du både beskytte dem, der står dig nærmest, og sørge for, at det bliver meget sværere at bryde ind i dit hjem.

Et hegn rundt om din bolig i Aabenraa er først og fremmest med til at skabe mere tryghed. Det sikrer, at dine børn og kæledyr ikke får forvildet sig ud på vejen. Samtidig gør det også, at din bolig ikke er lige så udsat i forhold til indbrud. Alt i alt gør det, at dit hegn er med til at sikre, at du ikke hele tiden er nødt til at vogte over dine børn, og at du kan være langt roligere, når du forlader huset.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hegn om grunden holder børn og kæledyr inde

Med et hegn om din grund bliver det tydeligt for både børn og kæledyr, hvor skellet går. Dermed bliver det nemt for sig at holde sig indenfor det. Mindre børn tænker ikke over skel, og hvis der ikke er et hegn, kan de hurtigt lege inde i naboens have – eller endnu værre ude på vejen.

På samme måde tænker din hund heller ikke over, hvor din have stopper, og hvor andre haver og fællesarealer begynder. Med et hegn rundt om grunden kan du dog trygt lukke børn, børnebørn og kæledyr ud i haven.

Hegn til private i Aabenraa holder tyven ude

Et hegn er selvfølgelig ikke kun til for at holde børn og kæledyr inde. Det er også til for at holde indbrudstyve og andre uindbudte gæster ude. Med et hegn bliver det nemlig langt sværere for en indbrudstyv at komme ind i dit hjem. Selvom der bliver begået færre indbrud i Danmark, bliver der stadig begået langt flere end i de lande, vi sammenligner os med.

Andre uindbudte gæster i haven kunne for eksempel være naboens børn og kæledyr. Hvis du ikke har lyst til, at de pludselig leger på din grund, er det derfor også en god ide, at du sætter et hegn op.

Er det ræven, som du gerne vil holde ude af din hønsegård, kan du hos os i Stentoft Hegn og Sikring, finde en lang række forskellige fuglehegn, som du kan beskytte dine høns med.

Vælg et hegn, der passer til din bolig

Hegnet rundt om din grund i Aabenraa skal selvfølgelig både være solidt, holdbart og flot. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at vælge et, der passer til din bolig.

Hos Stentoft Hegn A/S har vi en lang række forskellige former for hegn. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde et, der passer til din smag.

Er du til et naturligt hegn, kan du for eksempel vælge et pileflet, rafter eller almindeligt plankeværk. Er du mere til en herregårdsstil, kan du vælge vores smukke hegne i smedejern med dertilhørende smukke smedejernsporte. Eller måske banker dit hjerte mere for et moderne udtryk. I det tilfælde vil et galvaniseret hegn eller et komposithegn være det helt rigtige for dig.

Få hjælp til at vælge det rette hegn til private

Er du i tvivl om, hvilket hegn der vil være det rigtige, eller har du spørgsmål til, hvilke hegnstyper vi har, er du altid velkommen til at kontakte os. Når du har gjort det, kommer vi hjem til dig og ser på, hvad du har af behov.

Så skriv til os i vores kontaktformular her på siden eller mailen stentoft@stentoft-hegn.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 29613662.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Serviceaftale på dine hegn og porte

Som sagt kan Stentoft Hegn A/S hjælpe dig hele vejen fra ide og til færdigt hegn. Opsætningen foretages af vores egne fagfolk ,og både i materialevalg og under opsætningen forgår alt med respekt for miljøet og omgivelserne.

Vi kan også hjælpe dig, efter dit hegn og eventuelle porte og låger er sat op. For selv om vi udelukkende anvender kvalitetsmaterialer, er der ingen hegn, der holder evigt. Derfor kan du med fordel tegne en serviceaftale på hegn, porte og låger. Vi servicerer både egne og hegn leveret af andre leverandører.

Skal du have hegn, porte, låger eller andre former for sikring til din bolig? Så kontakt Stentoft Hegn A/S allerede i dag – for en sikkerheds skyld!

Vi bor i Sønderjylland, men leverer til glade og tilfredse kunder over hele landet.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.