Stentoft hegn

Læs mere om vores hegn til private

Hegn til private i Haderslev sikrer boligen

Hegn til private sikrer boligen – ikke bare i Haderslev, men over hele landet. For ud over at være en dekorativ tilføjelse til boligen, giver det en god sikring af dine værdier i og omkring din bolig. Samtidig bidrager et pænt og velholdt hegn også positivt til ejendomsvurderingen. Kontakter du Stentoft Hegn A/S, er du sikker på at få den optimale løsning, der vil holde naboerne misundelige og tyvene på afstand.

Ubudne gæster og indbrud hos private er desværre fortsat ikke ualmindeligt herhjemme. Faktisk har vi den højeste indbrudsrate i Norden – også selv om den har været faldende de seneste år.

Derfor vælger flere og flere boligejere at opsætte et sikkert hegn om boligen. For det rigtige hegn afskrækker indbrudstyve fra at forsøge at bryde ind i boligen. Det er et hegn, hvor tyvene ikke kan komme uset op til boligen og bryde ind, samtidig med at det gør adgang til selve grunden omkring boligen mere besværlig.

Derudover hjælper den rigtige hegnsløsning med at sikre dine børn og kæledyr mod at løbe ud på vejen. Med en låge foran indkørslen og havegangen, kan du med sindsro lade børn og børnebørn lege og spille bold udendørs. Hegnet sørger for at holde både bold og børn inde på grunden.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Find det rigtige hegn til private i Haderslev

Indhegning af private boliger handler ikke alene om at opsætte et solidt og holdbart hegn. Det handler i lige så høj grad om, at hegnet matcher husets stil. Privathegn skal være både flotte og funktionelle, så hegnet er med til at forbedre din boligs æstetiske udtryk.

Stentoft Hegn A/S tilbyder et stort udvalg af hegn til private – og også et der passer til netop din bolig. Vi tager højde for, om du bor i Haderslev midtby eller i Neder Åstrup. Hvert sted har hver sin stil, og vi kan helt sikkert finde et hegn, som passer til dine ønsker og din boligs stil.

Vi tilbyder forhavehavn, plankeværker, lamelhegn, komposithegn, og mange andre, som alle kan leveres i et stort udvalg af farver og forskellige materialer. Vi kan også levere skræddersyede hegnsløsninger samt hegn, låger og porte i smedejern.

Hegn til husdyr og høns

I vores udbud af hegn, finder du også volierehegn, løbegårde og hegn til høns. Hvis naboerne klager sig over støjen, kan vi også hjælpe. Her anbefaler vi at opsætte et særligt støjhegn, som reducerer støjen for naboerne, samtidigt med at det sikrer dine dyr.

Få en serviceaftale til dit hegn i Haderslev

Vinden fra Haderslev Fjord og det danske vejr generelt kan være hårdt for selv et solidt hegn. Låger og porte bliver med tiden slidte, hvorfor enkelte dele har brug for at blive udskiftet.

Vil du have et hegn, som kan klare den næste vinter og være i orden, når din bolig skal være alene hjemme? Så anbefaler vi at du tegner en serviceaftale på dit nye hegn. Den omfatter både reparation og løbende vedligeholdelse af alle dele af hegnet. Vi servicerer og reparerer også eksisterende hegnsløsninger – også selv om de ikke er sat op af os.

Med Stentoft Hegn A/S, kan du roligt tage på ferie

Vil du gerne tage hjemmefra med vished om, at dine værdier i hjemmet er sikret? Ønsker du, at børnene kan lege frit uden fare for at løbe ud foran en bil på vejen? Så har du det som mange andre boligejere i Haderslev og omegn, der har valgt at lade os sætte et flot hegn op omkring deres bolig.

Stentoft Hegn A/S har mange års erfaring med at levere hegn til private i Haderslev og omegn. Vi er kendt for vores gode rådgivning, vores solide og miljøbevidste løsninger og vores gode service.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan være med sikre din familie, bolig og husdyr. Brug kontaktformularen her på siden eller ring på 29613662. Du kan også sende en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Serviceaftale på dine hegn og porte

Som sagt kan Stentoft Hegn A/S hjælpe dig hele vejen fra ide og til færdigt hegn. Opsætningen foretages af vores egne fagfolk ,og både i materialevalg og under opsætningen forgår alt med respekt for miljøet og omgivelserne.

Vi kan også hjælpe dig, efter dit hegn og eventuelle porte og låger er sat op. For selv om vi udelukkende anvender kvalitetsmaterialer, er der ingen hegn, der holder evigt. Derfor kan du med fordel tegne en serviceaftale på hegn, porte og låger. Vi servicerer både egne og hegn leveret af andre leverandører.

Skal du have hegn, porte, låger eller andre former for sikring til din bolig? Så kontakt Stentoft Hegn & Sikring allerede i dag – for en sikkerheds skyld!

Vi bor i Sønderjylland, men leverer til glade og tilfredse kunder over hele landet.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.