Stentoft hegn A/S

Læs mere om vores hegn til private

Hegn til private øger sikkerheden ved din bolig i Middelfart

Vil du være sikker på at holde andre ude af din grund, er et hegn til private om din bolig i Middelfart det rette valg for dig.

Er du bange for, at der er nogle, der skal bryde ind i din bolig i Middelfart, eller vil du gerne gøre din bolig mere sikker, er det en god ide for dig, at du sørger for at sætte et hegn op. Det er med til at gøre det langt sværere for andre at komme ind, og du kan derfor føle dig langt mere sikker. Både når du forlader din bolig, og når du er hjemme.

Hos Stentoft Hegn A/S forhandler vi en lang række forskellige former for hegn til private i Middelfart. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den type, der passer til din bolig. Det er nemlig noget af det vigtigste, når du vælger et hegn: At det passer til boligens stil, så det ser virkelig godt ud.

Bor du i en ældre ejendom, vil det for eksempel være lige i boligens ånd, hvis du vælger et smedejernshegn. Bor du i stedet på en gård eller et husmandssted, kan du vælge et hegn i pileflet eller plankeværk, der er langt mere naturlige materialer.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hegn holder børn og kæledyr inde

Det er ikke kun for, at du kan holde uvelkomne gæster ude, at du bør sætte et hegn op rundt om din bolig i Middelfart. Det er også for, at du kan holde børn og kæledyr inde på grunden.

Det er irriterende for dig, hvis du skal stå og holde øje med, om dine børn eller din hund bliver i haven. Med et hegn er du sikker på, at de gør det. Det er igen med til at give dig en højere grad af tryghed.

Vi kan stå for service af dit hegn

Måske har du ikke et hegn rundt om din bolig i dag, fordi du tænker, at der kommer til at være et stort arbejde i forhold til at vedligeholde hegnet. Det er da også rigtigt, at alle former for hegn kræver noget vedligeholdelse for at kunne holde i fremtiden.

Hvis du ikke selv har tid til det, men vil du gerne have den sikkerhed, der er i at have et hegn rundt om ejendommen, kan du dog få os til at stå for vedligeholdelsen af hegnet. I det tilfælde kommer vi og ser på det løbende, så det bliver ved med at være flot og intakt.

Få hjælp til at finde det rigtige hegn

Er du i tvivl om, hvilken form for hegn der vil være den bedste til din bolig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores store erfaring med at sætte hegn op for private gør, at vi kan hjælpe dig med en lang række af forskellige spørgsmål. 

Ring til os på 29613662, skriv en besked i vores kontaktformular her på siden eller send en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Serviceaftale på dine hegn og porte

Som sagt kan Stentoft Hegn & Sikring hjælpe dig hele vejen fra ide og til færdigt hegn. Opsætningen foretages af vores egne fagfolk ,og både i materialevalg og under opsætningen forgår alt med respekt for miljøet og omgivelserne.

Vi kan også hjælpe dig, efter dit hegn og eventuelle porte og låger er sat op. For selv om vi udelukkende anvender kvalitetsmaterialer, er der ingen hegn, der holder evigt. Derfor kan du med fordel tegne en serviceaftale på hegn, porte og låger. Vi servicerer både egne og hegn leveret af andre leverandører.

Skal du have hegn, porte, låger eller andre former for sikring til din bolig? Så kontakt Stentoft Hegn A/S allerede i dag – for en sikkerheds skyld!

Vi bor i Sønderjylland, men leverer til glade og tilfredse kunder over hele landet.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.