Stentoft hegn

Læs mere vores hegn til private

Hegn til private skaber øget sikkerhed om din bolig i Odense

Med et hegn til private om din ejendom i Odense kan du føle dig langt mere tryg og sikker. Vi forhandler en række forskellige typer, hvilket gør det nemt for dig at finde en, der passer til din bolig.

Hvis du gerne vil beskytte din ejendom i Odense bedst muligt, bør du sætte et hegn op rundt om den. Det er med til at gøre, at uvedkommende ikke bare kan komme ind på din grund. Det giver dig en øget fornemmelse af tryghed – både når du er hjemme, og når du forlader matriklen.

Samtidig kan du med et hegn sikre, at dine børn og kæledyr bliver inde i haven, når du har lukket dem ud. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at holde øje med dem hele tiden.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen, så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Sådan vælger du det rette hegn til private om din bolig i Odense

Der findes en række forskellige former for hegn. Inden du vælger, er det derfor vigtigt, at du har tænkt dig grundigt om. Det er med til at gøre, at du kan træffe det rigtige valg. Når hegnet først er sat, er det jo ikke sådan lige at ændre på igen.

Først og fremmest bør du overveje, om du helt vil skærme af ud mod omverdenen, eller om det skal være muligt at se igennem hegnet. Hvis du bor et sted med en god udsigt, er det jo ærgerligt at spolere den, fordi du sætter et hegn op, som du ikke kan se igennem. Bor du omvendt ud til en stor vej, vil du ikke miste noget ved at sætte et massivt hegn op.

Du bør selvfølgelig også overveje, hvad der vil passe til din bolig. Det kommer jo helt an på, hvilken stil din bolig er bygget i. Her hos Stentoft Hegn og Sikring forhandler vi mange forskellige typer af hegn, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde den rette.

Få os til at stå for vedligeholdelsen af dit hegn

Det kræver tid og energi at vedligeholde et hegn. Heldigvis behøver du ikke at stå for det selv. Det kan du sagtens få os til at gøre. På den måde kan du være sikker på, at dit hegn kan holde i mange år fremover. Samtidig slipper du selv for besværet med at skulle se til det.

Selv hvis du har et hegn, der er sat op af et andet firma end os, har du mulighed for at lave en aftale med os om, at vi vedligeholder det. Lige gyldigt hvad er du altså meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Det er du også, hvis du har svært ved at vælge, hvilken form for hegn til private der vil passe om din ejendom i Odense. Med vores store erfaring er vi sikre på, at vi kan komme med nogle indspark, der kan hjælpe dig på rette vej.

Ring til os på 74 83 41 96, skriv en besked i vores kontaktformular her på siden eller send en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen, så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Serviceaftale på dine hegn og porte

Som sagt kan Stentoft Hegn & Sikring hjælpe dig hele vejen fra ide og til færdigt hegn. Opsætningen foretages af vores egne fagfolk ,og både i materialevalg og under opsætningen forgår alt med respekt for miljøet og omgivelserne.

Vi kan også hjælpe dig, efter dit hegn og eventuelle porte og låger er sat op. For selv om vi udelukkende anvender kvalitetsmaterialer, er der ingen hegn, der holder evigt. Derfor kan du med fordel tegne en serviceaftale på hegn, porte og låger. Vi servicerer både egne og hegn leveret af andre leverandører.

Skal du have hegn, porte, låger eller andre former for sikring til din bolig? Så kontakt Stentoft Hegn & Sikring allerede i dag – for en sikkerheds skyld!

Vi bor i Sønderjylland, men leverer til glade og tilfredse kunder over hele landet.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn & Sikring

Rugbjergvej 13, Arrild
6520 Toftlund

Finn Bergholt

Tlf.: 2346 4097
stentoft@stentoft-hegn.dk

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
ronni@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn & Sikring
Rugbjergvej 13, Arrild
6520 Toftlund

Kontakt

CVR: 51861353
Tlf.: 74 83 41 96
Email: stentoft@stentoft-hegn.dk

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

stentoft hegn & sikring

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn & sikring - så hjælper vi dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.