Stentoft hegn A/S

Læs mere om vores hegn til private

Hegn til private til dit hjem i Padborg giver øget tryghed

Med et hegn til private rundt om din ejendom i Padborg kommer du til at føle dig langt sikrere – både i forhold til at børn og kæledyr ikke stikker af, og at det er sværere for andre at komme ind.

Der er meget i dit hjem, som du gerne vil beskytte. Det er selvfølgelig først og fremmest dine børn og kæledyr, som, du gerne vil sørge for, holder sig inde på matriklen. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt at kunne beskytte dine ejendele mod, at der er andre, der tager dem. Det bliver meget nemmere at gøre, når du vælger at sætte et hegn op rundt om din grund.

Udover selve hegnet bør du også vælge en port, der kan lukke din grund helt af. Dermed har du gjort det så svært som muligt for uvedkommende at komme ind på grunden, og du kan dermed forlade den med langt mere ro i maven.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Stort udvalg af forskellige former for hegn til private i Padborg

Her hos Stentoft Hegn A/S har vi en lang række forskellige former for hegn til private i Padborg og omegn. Det er med til at gøre, at du kan finde lige præcis den slags, der passer til dig.

Når du skal vælge et hegn rundt om din grund, er der en række forskellige faktorer, der spiller ind. Det er først og fremmest, at det er et hegn, der passer til stilen på dit hus. Huse ser som bekendt meget forskellige ud. Det handler derfor om at finde et hegn, der falder i din smag, og som vil passe naturligt ind på grunden.

Derudover handler det selvfølgelig også om, at du finder et hegn, der passer til dine behov. Hvis du har en nysgerrig nabo, vil du sikkert ikke være interesseret i, at vedkommende kan se gennem dit hegn. Har du derimod en smuk udsigt, handler det om at finde et hegn, der skæmmer den så lidt som muligt.

Få en vedligeholdelsesaftale på dit hegn

Det kræver noget arbejde at vedligeholde et hegn. Lige meget om du har en stor eller en lille grund, kan det være, at det er en opgave, som du ikke har tid til netop nu.

I det tilfælde kan du lave en vedligeholdelsesaftale med os i Stentoft Hegn A/S, så kommer vi løbende og ser på dit hegn. Det er med til at give det en meget længere levetid. Du kan både lave en aftale med os, hvis vi har sat hegnet op, og hvis det er sat op af et andet firma.

Vi kan hjælpe med at vælge det rette hegn

Er du i tvivl om, hvilken form for hegn til private du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores store erfaring gør, at vi hurtigt kan give dig råd og vejledning i forhold til, hvad der vil være det rigtige.

Ring til os på 29613662, skriv en besked i vores kontaktformular her på siden eller send en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Serviceaftale på dine hegn og porte

Som sagt kan Stentoft Hegn A/S hjælpe dig hele vejen fra ide og til færdigt hegn. Opsætningen foretages af vores egne fagfolk ,og både i materialevalg og under opsætningen foregår alt med respekt for miljøet og omgivelserne.

Vi kan også hjælpe dig, efter dit hegn og eventuelle porte og låger er sat op. For selv om vi udelukkende anvender kvalitetsmaterialer, er der ingen hegn, der holder evigt. Derfor kan du med fordel tegne en serviceaftale på hegn, porte og låger. Vi servicerer både egne og hegn leveret af andre leverandører.

Skal du have hegn, porte, låger eller andre former for sikring til din bolig? Så kontakt Stentoft Hegn A/S allerede i dag – for en sikkerheds skyld!

Vi bor i Sønderjylland, men leverer til glade og tilfredse kunder over hele landet.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.