Stentoft hegn A/S

Læs mere om vores hegn til private

Få mere tryghed med et hegn til private i Sønderborg

Med et hegn til private rundt om din grund i Sønderborg kan du være sikker på, at børn og kæledyr bliver, hvor de skal, mens du dæmmer op for, at fremmede mennesker, hunde og vilde dyr som ræve, kan komme ind på grunden.

Et hegn har typisk to funktioner: At holde nogle inde og nogle andre ude. Med et hegn til private vil det typisk være dine børn, kæledyr og husdyr, som du holder inde, mens du kan holde andre mennesker, fremmede hunde, ræve og andre uvelkomne dyr ude.

Hos os i Stentoft Hegn A/S kan du finde en lang række forskellige former for hegn. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den type, der vil passe til dit hjem i Sønderborg. For et hegn rundt om din ejendom skal ikke kun være praktisk: det skal også se flot ud og passe til dit hus.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hold ræven ude af din hønsegård og hunden inde i haven

Med et solidt hegn om haven kan du være sikker på, at din hund ikke stikker af. Selvom du selv kender grænserne for din grund, gør Fido det jo ikke – og det er jo ikke sikkert, at dine naboer er lige så begejstrede for hans selskab, som du er.

Har du høns i haven, kan det kræve, at du får sat et ekstra hegn op rundt om hønsegården. Ræven og andre dyr, der elsker hønsekød, er nemlig mestre i at komme ind til dine høns. Derfor handler det om at beskytte dem bedst muligt. Det kan du blandt andet gøre med vores hegn.

Vælg et hegn med en lyddæmpende effekt

Bor du i nærheden af en trafikeret vej, en togbane, en lufthavn eller en anden form for larmende plads, kan det være en stor lindring for dig, at du sætter et lyddæmpende hegn op. Dermed kommer du ikke til at være lige så generet af støjen.

Både i dit hus og i din have skal det være muligt for dig at kunne opholde dig – uden at du bliver generet af støj. Med et af vores solide lyddæmpende hegn til private rundt om din grund i Sønderborg vil du mærke en markant forskel.

Få en eftersynsaftale på dit hegn til private

Et hegn kræver selvfølgelig vedligeholdelse lige som alt andet i dit hjem. Har du ikke mod på det ekstra arbejde, er det derfor en god ide for dig, at du laver en eftersynsaftale med os. Der kommer vi og ser til dit hegn og vedligeholder det. Du giver dermed dit hegn en meget længere levetid, men slipper samtidig for en masse besvær.

Hvis du allerede har et hegn, der er sat op af et andet firma, kan du stadig benytte dig af vores aftale, så vi kommer og sørger for, at hegnet bliver løbende vedligeholdt.

Har du brug for at komme i kontakt med os, er du altid velkommen til at ringe til os på 29613662 eller skrive til os i vores kontaktformular her på siden eller vores mail stentoft@stentoft-hegn.dk.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Serviceaftale på dine hegn og porte

Som sagt kan Stentoft Hegn A/S hjælpe dig hele vejen fra ide og til færdigt hegn. Opsætningen foretages af vores egne fagfolk ,og både i materialevalg og under opsætningen foregår alt med respekt for miljøet og omgivelserne.

Vi kan også hjælpe dig, efter dit hegn og eventuelle porte og låger er sat op. For selv om vi udelukkende anvender kvalitetsmaterialer, er der ingen hegn, der holder evigt. Derfor kan du med fordel tegne en serviceaftale på hegn, porte og låger. Vi servicerer både egne og hegn leveret af andre leverandører.

Skal du have hegn, porte, låger eller andre former for sikring til din bolig? Så kontakt Stentoft Hegn A/S allerede i dag – for en sikkerheds skyld!

Vi bor i Sønderjylland, men leverer til glade og tilfredse kunder over hele landet.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.