Stentoft hegn A/S

Læs mere om vores hegn til private

Hegn til private i Tinglev giver ekstra tryghed

Et hegn til private om din bolig i Tinglev er med til at give dig en højere grad af sikkerhed. Andre får sværere ved at komme ind, og børn og hunde kommer ikke til at løbe væk.

Når du er i din bolig, og når du forlader den, er det vigtigt, at du kan føle dig sikker. Du skal ikke være bange for, at der er nogen, der bryder ind i huset. Samtidig er det vigtigt, at du frit kan lukke børn og kæledyr ud i haven uden at skulle holde øje med dem. Det giver dem mere frihed og giver dig mere tid til andre gøremål.

Derfor er det en god ide, at du får sat et hegn til private op omkring din bolig i Tinglev. Hegnet er netop med til at gøre, at det bliver svært for andre at komme ind på din grund, samtidig med at du kan føle dig sikker på, at børnene og hunden bliver, hvor de skal.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Først og fremmest: vælg et hegn, der passer til boligen

Når du skal vælge et hegn til din bolig, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger et, der passer til boligens udseende. Det kommer til at stikke dig i øjnene, hvis du får valgt et, der ikke passer til den måde, dit hus ser ud på.

Hos Stentoft Hegn A/S har vi et stort udvalg af forskellige former for hegn. Dermed kan du nemt finde det, der passer til din bolig. Du kan dermed beholde den herskabelige stil eller bevare den hyggelige, landlige idyl, selvom du får sat et hegn op.

Udover udseendet er det også værd at tænke på, hvordan hegnet spiller sammen med dine omgivelser. Hvis du bor ud til en stor vej, kan det være rart for dig, at du får sat et lyddæmpende hegn op. Bor du derimod med en fantastisk udsigt, er det ærgerligt at skærme for den med et hegn, der lukker helt af. Der kan du vælge et hegn, som det er muligt at se igennem.

Få os til at vedligeholde dit hegn til private i Tinglev

Det kræver tid og energi at stå for at vedligeholde et hegn, lige meget hvilken type du vælger. Det kan gøre dig lidt demotiveret i forhold til at få et hegn. Hvis du gerne vil slippe for vedligeholdelsen, kan du dog få os til at stå for den. Så kommer vi og tjekker dit hegn og sørger for, at det bliver repareret, hvis der er behov for det.

Har du fået sat hegn op af et andet firma, har du faktisk også mulighed for at få os til at vedligeholde det. Dermed kan du stadig få fordelen af hegnet, samtidig med at du ikke har noget besvær med det.

Altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål

Har du spørgsmål til, hvilken form for hegn til private du skal vælge, eller vil du gerne høre nærmere om, hvilke typer af hegn vi har, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 29613662 eller skrive til os i kontaktformularen her på siden eller på vores mail stentoft@stentoft-hegn.dk.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Serviceaftale på dine hegn og porte

Som sagt kan Stentoft Hegn A/S hjælpe dig hele vejen fra ide og til færdigt hegn. Opsætningen foretages af vores egne fagfolk ,og både i materialevalg og under opsætningen foregår alt med respekt for miljøet og omgivelserne.

Vi kan også hjælpe dig, efter dit hegn og eventuelle porte og låger er sat op. For selv om vi udelukkende anvender kvalitetsmaterialer, er der ingen hegn, der holder evigt. Derfor kan du med fordel tegne en serviceaftale på hegn, porte og låger. Vi servicerer både egne og hegn leveret af andre leverandører.

Skal du have hegn, porte, låger eller andre former for sikring til din bolig? Så kontakt Stentoft Hegn & Sikring allerede i dag – for en sikkerheds skyld!

Vi bor i Sønderjylland, men leverer til glade og tilfredse kunder over hele landet.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.