Stentoft hegn

Læs mere om vores hegn til private

Hegn og sikring til private

Beskyt din bolig og det du holder af med flotte og gennemførte løsninger inden for hegn og sikring fra Stentoft Hegn A/S. Vi leverer til private over hele landet!

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Alt i havehegn, porte, låger og sikring til private

Selv om antallet af indbrud herhjemme er for nedadgående, ligger vi stadig væsentligt over gennemsnittet i forhold til vores nabolande. Det øger vigtigheden af en ordentlig sikring og indhegning af din bolig. For jo mere besværligt det er for tyvene at komme ind, jo mindre sandsynligt er det, at det bliver jeres bolig, der bliver ramt af indbrud.

Samtidig kan der være mange andre grunde til, at I gerne vil have indhegnet boligen. For med et godt og solidt hegn rundt om hele grunden, kan du trygt lukke både husdyr og børn ud, uden at skulle sidde og frygte for, at de løber væk.

Samtidig undgår du også besøg af naboens kat i sandkassen, eller at naboens hund forlægger toilettet til jeres græsplæne. For uden et hegn kan husdyr ikke sådan lige opdage, hvor skellet går.

Vælg hegn og porte, der passer til jeres og boligens stil

Når du skal vælge hegn og porte til din bolig, handler det især om at vælge noget, der passer både til husets og jeres stil, samt passer til jeres budget. Hos Stentoft Hegn A/S kan vi hjælpe jer hele vejen fra den første spæde ide og til vi har opsat dit havehegn og de eventuelle porte og låger, der hører til.

Vi kan levere alt i havehegn, plankeværk, terrassehegn, lamelhegn og komposithegn. De fås i mange forskellige stilarter og et bredt udvalg af materialer. Således kan vi både levere hegn i træ, rafter, galvaniseret hegn, pileflet og smedejerns hegn.

Når det kommer til porte og låger, kan vi levere alt i stilfuldt smedejern, både i form af smedejernshegn, smedejernslåger og smedejernsporte. Vi kan også levere porte i trådhegn eller træ, ligesom vi kan levere alle former for havelåger i træ.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Serviceaftale på dine hegn og porte

Som sagt kan Stentoft Hegn A/S hjælpe dig hele vejen fra ide og til færdigt hegn. Opsætningen foretages af vores egne fagfolk ,og både i materialevalg og under opsætningen foregår alt med respekt for miljøet og omgivelserne.

Vi kan også hjælpe dig, efter dit hegn og eventuelle porte og låger er sat op. For selv om vi udelukkende anvender kvalitetsmaterialer, er der ingen hegn, der holder evigt. Derfor kan du med fordel tegne en serviceaftale på hegn, porte og låger. Vi servicerer både egne og hegn leveret af andre leverandører.

Skal du have hegn, porte, låger eller andre former for sikring til din bolig? Så kontakt Stentoft Hegn A/S allerede i dag – for en sikkerheds skyld!

Vi bor i Sønderjylland, men leverer til glade og tilfredse kunder over hele landet.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.