Brug for industrihegn i Aabenraa?

Læs mere om vores industrihegn

Industrihegn om din virksomhed i Aabenraa giver bedre sikkerhed

Med det rette industrihegn om din grund i Aabenraa, kan du både gøre grunden mere sikker, beskytte mod tyveri og signalere de rette værdier i forhold til dit brand.

Med et industrihegn om jeres virksomhedsgrund i Aabenraa kan I både øge sikkerheden for jeres medarbejdere og naboer i området. Det bliver nemlig tydeligt for både medarbejdere og naboer, hvor de må færdes henne, og hvor de ikke må. Dermed kommer de for eksempel ikke til at gå i vejen for store maskiner eller kommer i andre situationer, der kan være farlige for dem.

Måske tænker du, at det er tydeligt afmærket, hvor folk må og ikke må gå – og det er det sikkert også for fornuftige voksne mennesker, der ser sig om. Men både børn og kæledyr kan ikke forventes at være lige så opmærksomme som voksne, så for en sikkerheds skyld er et hegn en rigtig god ide.

Derudover kan du vælge et industrihegn, der skærmer mod lys og lyd. Dermed bliver de omkringliggende virksomheder og folk, der bor i området, ikke forstyrret af lys og lyd fra det arbejde, som I udfører på grunden.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Dæm op for tyveri med industrihegn i Aabenraa

Udover at være en beskyttelse for medarbejdere og naboer er dit industrihegn selvfølgelig også en beskyttelse af de materialer, maskiner og råvarer, som I har på jeres industrigrund i Aabenraa.

Uden et hegn gør du det næsten for nemt for tyvene at komme til dine ejendele. Med et ordentligt hegn kan du gøre det meget svært – for ikke at sige helt umuligt – for dem at få fat i det, der retmæssigt tilhører dig.

Industrihegn viser jeres brand

Du kan vælge industrihegn i rigtig mange forskellige udgaver og materialer. Du skal selvfølgelig først og fremmest vælge et hegn, der passer til jeres behov. Derudover er det dog også en god ide, at du vælger et hegn, der passer til jeres brand.

Arbejder I med sikkerhed, er det vigtigt for jer at vise, at den er i top, vil det typisk være en type hegn, der viser det. Vil I i stedet gerne signalere, at I er en virksomhed, der tænker på miljøet, vil det være en helt anden form for hegn, der viser det.

Udover selve hegnet kan vi i Stentoft Hegn og Sikring også hjælpe jer med en portløsning, der passer til jeres virksomhed. Det kan være meget forskelligt, hvor stor en port I har brug for, og hvordan I har brug for, at den kan åbnes.

Brug for hjælp til at finde det rette industrihegn?

Er du i tvivl om, hvilken form for hegn der vil passe til din virksomhed i Aabenraa, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores store erfaring i branchen gør, at vi hurtigt kan hjælpe jer med at finde en løsning, der tilgodeser alle jeres behov. Det er både i forhold til sikkerhed, tyverisikring og udseende, der passer til jeres brand.

Derudover kan vi også hjælpe jer med at vedligeholde jeres nuværende hegn – også selvom det er fra en anden leverandør. Får I løbende vedligeholdt hegnet, kan det holde i rigtig mange år fremover.

Når I har kontaktet os, aftaler vi en dag, hvor vi kan komme forbi jeres virksomhed i Aabenraa og se, hvilke behov I har. Kontakt os derfor via kontaktformularen her på siden, ring til os på 29613662 eller send en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.