Brug for industrihegn i Haderslev?

Læs mere vores industrihegn

Hegn til industri i Haderslev

Skal du bruge industrihegn i Haderslev, er det vigtigt, de er produceret i solide og stærke materialer, der lever op til industriens krav for sikkerhed. Hegnet er velegnet til at sikre industri- og andre erhvervsgrunde, hvor tunge materialer og maskiner opererer. Dine bygninger, materiel og medarbejdere vil være afskærmet fra uvelkomne gæster, og du kan holde hærværk og tyveri for døren. 

Indhegning er den bedste løsning mod indtrængen på din erhvervs- og industrigrund i Haderslev og for at sikre dine værdier på grunden. Opbevarer du materialer og produkter på din grund, er korrekt opstilling af et modstandsdygtigt hegn med solide porte samtidig jeres måde at udvise rettighed omhu på. Både overfor jeres forsikring og omgivelser.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Industrihegn til Haderslev med høj sikkerhed

Uanset om du har brug for et typisk industrihegn med stålmasker og galvaniserede stolper eller hegnsløsninger i komposit, træ eller andre materialer, findes der en hegnsløsningen til din virksomhed. Industrihegn behøver ikke nødvendigvis ligne traditionelle hegnsløsninger..

Indhegningen kan også fungere som en reklame for din virksomhed. Tænk hegnet ind i din markedsføring og vælg et hegn, der signalerer værdier såsom bæredygtighed og hensyn over for naboer. Det er alt sammen med til at sætte din virksomhed i et positivt lys i hele Haderslev.

Industrihegn med indbygget tryghed

Det kan være let at overse, at indhegning er vigtigt for andet end at sikre mod hærværk og tyveri samt uvelkommen indtrængen på området. Når du har valgt den rigtige hegnsløsning, er hegnet samtidig med til at øge trygheden for dine medarbejdere og forbipasserende på den anden side af hegnet.

Foretager du arbejde med tunge materialer eller anvender du maskiner på dit industriområde, kan de, der arbejder på grunden, og tilfældige forbipasserende utilsigtet komme til skade uden et godt hegn. Indhegning beskytter også mod, at et barn eller kæledyr uforvarende bevæger sig ind på grunden.

Tryghed handler også om at skærme naboer mod gener fra støj og støv. Hvis du vil værne om dine naboer og sende et betryggende signal om ansvarlighed, er det en god ide at vælge et særligt støjhegn til indhegningen af din industrigrund.

Har du overvejet en serviceaftale?

En investering i et holdbart industrihegn er værd at beskytte. Skal din indhegning sikre værdier, medarbejdere og omgivelser, er det sund fornuft at indgå en serviceaftale. Så undgår du huller i hegnet og problemer med porte og låger på grund af slitage og holder sikkerheden høj.

Når du indgår en serviceaftale med Stentoft Hegn og Sikring, vil dit hegn blive tilset af professionelle fagfolk med mange års erfaring i hegnsarbejde. Vi reparerer og udskifter nødvendige dele af hegnet, låger og porte, så du har sikkerhed for, at din indhegning er i orden.

Få et uforpligtende tilbud allerede I dag

Har du behov for at afskærme din industrigrund i Haderslev og sikre dine værdier mod hærværk og tyveri? Så kontakt Stentoft Hegn & Sikring for et uforpligtende tilbud. Vi har siden 2005 leveret og serviceret industrihegn I Haderslev og resten af Sønderjylland. Her er vi kendt som den pålidelige samarbejdspartner for vores erhvervskunder.

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige former for industri- og støjhegn med tilsvarende udbud af låger og porte. Vi tager udgangspunkt i dine behov og krav til indhegningen, så hegnsløsningen bedst sikrer dit erhvervsområde.

Så kontakt os i dag ved enten at bruge kontaktformularen her på siden eller sende en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk. Du kan også ringe på
23 46 40 97 eller 29 61 36 62. Så hjælper vi med at finde det helt rigtige industrihegn til dit firma.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.