Brug for industrihegn i Kolding?

Læs mere vores institutionshegn

Brug for industrihegn i Kolding?

Et industrihegn om din industrigrund i Kolding øger sikkerheden for både virksomheden, medarbejderne og de ting, I har stående Samtidig mindsker du risikoen for tyverier fra grunden om natten, ligesom I får bedre styr på, hvem der færdes på jeres område.

Har du en industrigrund, er der oftest god grund til at sikre adgangen til den, de bygninger der står på grunden, og det materiel eller de produkter, halvfabrikata eller råvarer der opbevares på området. Det vælger mange at gøre ved at opsætte et industrihegn og tilhørende porte omkring industrigrunden.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen, så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Mange former for industrihegn

Her er der mange forskellige muligheder lige fra det typiske industrihegn med stålmasker og galvaniserede stolper og til løsninger i komposit, træ eller andre materialer.

For ud over at sikre din virksomheds værdier og få bedre kontrol med, hvem der færdes på grunden, kan du bruge industrihegnet til at signalere firmaets værdier og stil. Samtidig er det vigtigt, at du vælger en hegnsløsning, der passer til de omgivelser, jeres firma ligger i.

Det samme gælder den portløsning eller anden adgangskontrol, som I påtænker at udføre i forbindelse med opsætningen af industrihegnet i Kolding eller omegn.

Sikrer også medarbejdere, omkringboende og besøgende

Et industrihegn gør meget andet end bare at sikre jer imod tyverier. Det sikrer også både medarbejdere, omkringboende og besøgende.

F.eks. er det en god ide at indhegne områder, hvor der foregår farlige arbejdsopgaver. F.eks. køres med store maskiner eller foretages kranarbejde med tungt gods. Derved kommer besøgende og medarbejdere ikke ind på området med risiko for at komme til skade – eller kommer til at gå i vejen for maskinerne.

Tilsvarende sikres de omkringboende, deres børn og deres kæledyr også imod uforvarende at komme ind på et område, hvor der er stor fare for, at de kommer til skade.

Endelig giver dit valg af industrihegn også mulighed for at skærme nærtboende naboer mod støj, lysglimt og andre gener fra jeres industrigrund.

Få et industrihegn i Kolding med serviceaftale

Hos Stentoft Hegn & Sikring kan vi levere alle former for industrihegn i Kolding. Vi har et stort udvalg af forskellige former for industrihegn, støjhegn og et bredt sortiment af låger og porte.

Vi tilbyder også serviceaftaler – både på de hegn, du køber hos os, og dem du allerede har købt fra andre leverandører. For med rettidig omhu og regelmæssig gennemgang af jeres industrihegn, kan vi forlænge levetiden på hegnet med rigtig mange år.

Så har I brug for et industrihegn i Kolding, kontakter I bare os. Brug kontaktformularen her på siden, ring på 2346 4097 eller 2961 3662 eller send en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk. Så finder vi et tidspunkt, hvor I har tid til, at vi kommer forbi, og ser nærmere på det industrihegn, I har brug for i Kolding og omegn.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn & Sikring

Rugbjergvej 13, Arrild
6520 Toftlund

Finn Bergholt

Tlf.: 2346 4097
stentoft@stentoft-hegn.dk

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
ronni@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn & Sikring
Rugbjergvej 13, Arrild
6520 Toftlund

Kontakt

CVR: 51861353
Tlf.: 74 83 41 96
Email: stentoft@stentoft-hegn.dk

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

stentoft hegn & sikring

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn & sikring - så hjælper vi dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.