Brug for industrihegn i Middelfart?

Læs mere om vores institutionshegn

Industrihegn beskytter jeres værdier og naboer i Middelfart

Et industrihegn om din virksomhed i Middelfart er med til at sikre jer mod tyveri. Derudover markerer det også tydeligt skellet over for jeres naboer, så de ikke uforvarende kommer til at gå ind på jeres grund.

Når du skal have et hegn om din virksomhed i Middelfart, er der ofte flere forskellige hensyn at tage. Først og fremmest er I sandsynligvis interesserede i et hegn, fordi det kan beskytte jeres værdier. I dag er der ikke noget, der er for stort eller for småt til at blive stjålet, og som virksomhedsejer er du derfor helt sikkert interesseret i at beskytte det.

Derudover er et hegn dog også med til at beskytte jeres naboer. Nærmest lige meget hvad I beskæftiger jer med i virksomheden, kan det være farligt for uvedkommende at færdes der. Om ikke andet kan de komme til at gå i vejen for jeres køretøjer. Med et hegn signalerer I tydeligt til naboerne, at det ikke er et sted, som de skal færdes.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Vælg et hegn, der passer til din virksomhed

Hos Stentoft Hegn A/S forhandler vi en lang række forskellige former for industrihegn, som vi kan opsætte om din virksomhed i Middelfart. Dermed kan du nemt finde det hegn, der passer til din virksomhed.

Først og fremmest bør du selvfølgelig se på, hvad hegnet skal kunne udover at beskytte jeres værdier og afgrænse grunden tydeligt. Hvis I for eksempel udfører arbejde, der larmer, er det oplagt at sætte et lyddæmpende hegn op – det vil jeres naboer helt sikkert sætte pris på.

Materialet, som hegnet er skabt i, er også vigtigt for, hvilken type I bør vælge. Hegnet kommer til at sende et vigtigt signal om din virksomhed, og du bør derfor tænke nøje over den. Har du en virksomhed med fokus på bæredygtighed, er det selvfølgelig vigtigt med et hegn i miljøvenlige materialer.

Få os til at stå for vedligeholdelsen af dit hegn

Hvis du synes, at det virker som et stort arbejde at skulle vedligeholde et hegn rundt om din grund, har du helt ret. Det kan det sagtens være. For at spare tid og energi kan du få os til at stå for vedligeholdelsen af hegnet.

Vi vedligeholder både hegn, som vi selv har sat op, og dem, der er sat op af andre. Når vi kommer og ser på hegnet med jævne mellemrum, kan du være sikker på, at din investering kommer til at holde i mange år.

Brug for vejledning til at finde det rigtige industrihegn?

Er du i tvivl om, hvilken form for hegn der vil være den rigtige til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Med vores store erfaring kan vi nemt finde frem til den bedste løsning til din virksomhed.

Ring til os på 29613662, skriv en besked i vores kontaktformular her på siden eller send en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.