Brug for industrihegn i Odense?

Læs mere vores institutionshegn

Industrihegn om din virksomhed i Odense giver større sikkerhed og tryghed

Et industrihegn er med til at sikre dine bygninger, maskiner og varer, samtidig med at det sikrer, at der ikke kommer andre ind på din grund i Odense.

Driver du virksomhed i nærheden af Odense, er det vigtigt, at du sikrer den med et ordentligt hegn. Det er dels med til at gøre, at du trygt kan forlade den og vide, at andre ikke kan komme ind til dine bygninger, maskiner og varer. Dels er det med til at gøre, at der ikke kommer uvedkommende ind på grunden, som kan komme til skade på den ene eller anden måde. 

Endelig kan hegnet også være lydisolerende, så du ikke kommer til at genere dine naboer med støjen fra virksomheden. Det vil de helt sikkert sætte pris på. Et industrihegn kan altså tjene flere formål om din virksomhed i Odense.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen, så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Det skal du tænke over, inden du vælger industrihegn

Her hos Stentoft Hegn og Sikring kan du finde en række forskellige former for industrihegn. Det er derfor en god ide, at du tænker dig nøje om, inden du vælger, hvilket du gerne vil have. Her er nogle af de detaljer, som du bør tænke over:

  • Skal det være muligt at se igennem hegnet eller ej? Nogle hegn består af metal, og det er muligt at se igennem dem. Andre er lukkede, så forbipasserende ikke kan se, hvad I foretager jer i virksomheden. Der kan være forskellige grunde til at vælge de to typer af hegn.
  • Hvilke materialer skal hegnet være fremstillet i? Dit hegn er med til at sige noget om, hvilken form for virksomhed du driver. Er det en virksomhed med fokus på bæredygtighed, er det værd at overveje, om du for eksempel skal have et hegn i træ. Det er med til signalere miljø i højere grad end et hegn i metal. Lever du af at passe på andres ejendele, er et hegn i metal netop den bedste løsning, da det signalerer sikkerhed.

Få os til at stå for vedligeholdelse

Har du ikke mulighed for selv at stå for vedligeholdelsen af dit industrihegn, kan du få os til at gøre det. Vi kan lave en aftale, hvor vi løbende kommer og ser til hegnet og sikrer os, at alt er, som det skal være. Har du et hegn fra et andet firma, kan du stadig lave en vedligeholdelsesaftale med os.

Når du får os til at stå for at vedligeholde dit hegn, kan du i stedet koncentrere dig om det, der er vigtigt i forhold til din virksomhed. Det, mener vi, er en langt bedre rollefordeling.

Få hjælp til at vælge industrihegn om din virksomhed i Odense

Har du brug for hjælp til, hvilket industrihegn der vil være det rette om din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har spørgsmål til de forskellige typer af hegn.

Ring til os på 74 83 41 96, skriv en besked i vores kontaktformular her på siden eller send en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn & Sikring

Rugbjergvej 13, Arrild
6520 Toftlund

Finn Bergholt

Tlf.: 2346 4097
stentoft@stentoft-hegn.dk

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
ronni@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn & Sikring
Rugbjergvej 13, Arrild
6520 Toftlund

Kontakt

CVR: 51861353
Tlf.: 74 83 41 96
Email: stentoft@stentoft-hegn.dk

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

stentoft hegn & sikring

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn & sikring - så hjælper vi dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.