Brug for industrihegn i Padborg?

Læs mere om vores institutionshegn

Industrihegn om din virksomhed i Padborg giver øget tryghed

Et industrihegn om din virksomhed i Padborg vil typisk have flere forskellige funktioner: Det skal holde både forbipasserende og uvedkommende gæster ude og dæmme op for støjen fra virksomheden.

Når du har en virksomhed, er det vigtigt, at du kan forhindre andre i at komme ind ved at sætte et solidt industrihegn om rundt om den. Det er selvfølgelig først og fremmest for, at de ikke skal stjæle varer, maskiner og andet udstyr, som du måtte have i din virksomhed.

Det er dog også for at gøre området mere sikkert for dem, der færdes i det. Hvis folk går tur, cykler til og fra arbejde eller lignende, kan de finde på at skyde genvej over din grund, hvis den ikke er hegnet ind. Alt efter, hvilken form for arbejde din virksomhed udfører, er det langt fra altid, at det vil være sikkert for dem.

Med et industrihegn om din virksomhed i Padborg kan du også nemt og effektivt dæmpe støjen fra dit arbejde. Dermed kommer du ikke til at genere dine naboer – det vil helt sikkert give dig et bedre forhold til dem.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Stort udvalg af forskellige typer af hegn

Her hos Stentoft Hegn A/S fører vi en lang række forskellige former for hegn til industrien. Det er først og fremmest fletvævshegn og maskinflettede hegn, hvor det er muligt at se igennem maskerne, stålmåttehegn, der er et højt robust hegn, og Vega B hegn med en buet kant foroven, der gør det sværere at klatre over det.

Derudover har vi selvfølgelig også forskellige former for portsystemer. Porten er mindst lige så vigtig som hegnet, da den også er med til at sikre din virksomhed. Derudover skal porten ofte åbnes flere gange om dagen, hvilket gør, at det er vigtigt at vælge en, der er nem at betjene for dig og dit personale. 

Slip for vedligeholdelse af dit hegn – lad os stå for den

Når du har travlt med at passe din virksomhed i Padborg, har du ikke lige så meget tid til at tage dig af dit hegn og sørge for at vedligeholde det regelmæssigt. For at spare tid og sikre, at dit hegn kan holde i mange år, bør du lade os stå for vedligeholdelsen af det. Vi tager os både af de hegn, som vi selv har sat op, og som andre har sat op.

Sådan vælger du industrihegn til din virksomhed i Padborg

Med de mange forskellige typer af industrihegn kan det virke svært, hvordan du skal finde det helt rigtige i forhold til dine behov. Har du brug for hjælp, står vi altid klar til at give dig råd og vejledning. Vores store erfaring fra branchen gør, at vi kan komme med en objektiv vurdering af, hvad der vil være det bedste for dig.

Du kan altid kontakte os på kontaktformularen her på siden, sende en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk eller ringe til 29613662.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.