Brug for industrihegn i Sønderborg?

Læs mere vores industrihegn

Skab øget sikkerhed og tryghed med industrihegn i Sønderborg

Med et industrihegn om din virksomhed i Sønderborg kan du både beskytte dig selv mod tyveri og sikre naboer og forbipasserende mod støj og unødig fare.

Når du driver en virksomhed, er der en række vigtige grunde til, at du skal hegne den ind. Først og fremmest er det selvfølgelig med til at give en højere grad af tryghed, fordi det bliver sværere for tyve at komme ind på din grund.

Derudover giver hegnet dog også en større sikkerhed i forhold til de mennesker, der færdes i området omkring din virksomhed. Hvis grunden ikke er hegnet ind, kan de komme i fare, hvis de kommer til at gå ind på din grund. For eksempel hvis I kører med store maskiner og biler.

Her hos Stentoft Hegn og Sikring kan du finde en lang række forskellige former for hegn. Det er med til at sikre, at du nemt kan finde den type, der passer til din virksomhed i Sønderborg.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen, så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Vælg et hegn, der passer til din virksomheds behov og image

Når du skal vælge et hegn, er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at det passer til de behov, du har i virksomheden. Det kan være, at du forhandler noget, hvor der er en stor risiko for tyveri. I det tilfælde er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger et højt og solidt industrihegn rundt om din virksomhed.

Hvis du er mere optaget af at hegne ind, så uvedkommende ikke uforvarende kommer til at gå ind på din grund, kan det være rart med for eksempel et fletvævshegn. Det er muligt at se igennem hegnet, men det er også tydeligt, hvor skellet går.

Udfører du arbejde i virksomheden, der larmer meget, er det oplagt, at du vælger at sætte et lyddæmpende hegn op. Når dine naboer ikke bliver så generet af støjen, vil du få et meget bedre forhold til dem, og det vil gavne din virksomhed i det lange løb.

Industrihegn og -port går hånd i hånd

Når du skal til at sætte industrihegn op rundt om din virksomhed i Sønderborg, skal du selvfølgelig også have fundet en port til den. Du kan også finde en række forskellige former for porte hos os, hvilket er med til at sikre, at du får den løsning, der er mest optimal for dig.

Dit hegn kræver løbende vedligeholdelse, og det kan vi også stå for. Det er lige meget, om det er os, der har sat hegnet op eller ej. Med en eftersynsaftale kan dit hegn holde i mange flere år.

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på kontaktformularen her på siden, ved at ringe til os på
74 83 41 96 eller sende en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn & Sikring

Rugbjergvej 13, Arrild
6520 Toftlund

Finn Bergholt

Tlf.: 2346 4097
stentoft@stentoft-hegn.dk

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
ronni@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn & Sikring
Rugbjergvej 13, Arrild
6520 Toftlund

Kontakt

CVR: 51861353
Tlf.: 74 83 41 96
Email: stentoft@stentoft-hegn.dk

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

stentoft hegn & sikring

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn & sikring - så hjælper vi dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.