Brug for industrihegn i Tinglev?

Læs mere om vores industrihegn

Industrihegn i Tinglev gør virksomheden mere sikker

Et industrihegn om din virksomhed i Tinglev er med til at gøre det sværere for andre at bryde ind på virksomhedens område. Samtidig sikrer det, at uvedkommende ikke kommer ind på din grund, hvor de måske kan komme til skade.

Når du har en virksomhed, er det vigtigt, at du sørger for, at den er sikker. Både i forhold til, at der ikke kan komme nogen ind og tage dine ejendele, og i forhold til at der ikke er nogen, der kan komme til skade på dine arealer.

Begge dele kan et industrihegn hjælpe dig med. Hegnet sørger for, at uvedkommende ikke kan komme ind på din grund. Dermed er dine redskaber, varer, køretøjer og alt andet på din virksomheds grund og i dens bygninger mere sikkert.

Hvis du ikke har et hegn om din virksomhed nu, har du sikkert oplevet, at der er folk, der skyder genvej ind over grunden. Det kan dog være farligt for dem, hvis du ikke er opmærksom på dem i dit arbejde. Et hegn kan altså også hjælpe med at gøre området mere sikkert for dine naboer.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Sådan vælger du det rigtige hegn

Når du skal vælge et industrihegn til din virksomhed i Tinglev, bør du lægge vægt på, at det passer til virksomheden. Hvad vil du gerne udstråle med hegnet? Det kommer nemlig til at være en vigtig del af din branding.

Hvis det er sikkerhed, kan det for eksempel være et af vores metalhegn. Mens du med et hegn i træ kan signalere bæredygtighed. Det kan også være, at du udfører arbejde, der larmer. Så er det smart for dig, at du vælger et lyddæmpende hegn. Det vil dine naboer helt sikkert sætte pris på.

Her hos Stentoft Hegn A/S kan du finde en lang række forskellige former for hegn. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den form, der passer til din virksomhed. Er du i tvivl, er du dog altid velkommen til at kontakte os.

Få os til at vedligeholde dit industrihegn i Tinglev

Måske har du ikke et hegn om din virksomhed nu, fordi du ser det som, at der kommer til at være for meget arbejde med at vedligeholde det. Det er slet ikke sikkert, at du har tid til det, når du også har en virksomhed at passe.

Heldigvis kan du få os til at stå for vedligeholdelsen af dit industrihegn. Vi sikrer os, at det er, som det skal være. Dermed behøver du ikke selv at gøre noget. Hvis du har fået sat et hegn op af nogle andre, har du faktisk også mulighed for at lave denne aftale med os.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål, er der noget, du er i tvivl om, eller vil du bare gerne i gang, så du snart kan få sat et hegn op om din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 29613662 eller skrive til os i kontaktformularen her på siden eller på vores mail stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.