Stentoft Institutionshegn

Læs mere vores institutionshegn

Skab sikre omgivelser med et institutionshegn i Aabenraa

Et institutionshegn rundt om jeres skole eller institution i Aabenraa er med til at skabe trygge og sikre rammer for børnene. Samtidig kan de dæmme op for støj og give ekstra tyverisikring.

Normalt forbinder vi det med at hegne børn inde med noget negativt, men når det kommer til institutionshegn rundt om jeres skole eller institution i Aabenraa, er det først og fremmest for deres eget bedste. Hegnet er med til at sikre, at børnene ikke kommer til at gå steder hen, hvor de ikke må.

Særligt de helt små børn i vuggestuen og børnehaven ved ikke bedre, end at de kan komme til at bevæge sig ud i trafikken, hvis der ikke er et hegn. Derfor er det vigtigt, at I finder et solidt hegn, der kan holde børnene på institutionens område.

Vores børnehavehegn er alle skabt, så det ikke er muligt for børnene at hænge fast i dem – selvom hegnene skulle blive en del af børnenes leg. På samme måde er vores porte fremstillet, så de er nemme for voksne at åbne, men umulige for de mindste at åbne. Derudover er de sikret, så små fingre, arme eller tøj ikke kan komme i klemme.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Støjhegn om skolegården – kan holde støjen inde og ude

I skolen handler det ikke lige så meget om at holde børnene inde – som det handler om at holde styr på vildfarne bolde og sikre, at I ikke kommer til at larme for meget. Med et solidt og højt hegn om boldbanen er I sikre på, at hverken forbipasserende eller skolens bygninger bliver ramt af bolden.

Ligger skolen i et beboet område, gør I jeres naboer en tjeneste ved at sætte støjhegn op. I ved sikkert allerede, at jeres elever kan blive meget højrøstede, når de har frikvarter.

Samtidig kan støjhegnet være med til at gøre, at eleverne ikke selv bliver generet af støj, når de har time og skal koncentrere sig. Det kan for eksempel være støj fra veje, toge og arbejde med maskiner.

Institutionshegn sikrer også jeres værdier

Udover at institutionshegnet er en sikring af børnene i skole og institution i Aabenraa, er det også en sikring af jeres værdier. Om aftenen og i weekenden vil det være nemt at bryde ind på jeres område og stjæle for eksempel computere og andet elektronisk udstyr, hvis der ikke er et hegn.

Miljøvenlige hegn sikrer jeres grønne profil

Som børneinstitution og skole er det naturligt, at I lægger vægt på miljøet for at skabe et godt forbillede for børnene. Derfor vil det også være logisk, at I går efter, at hegnet rundt om skolen eller institutionen skal være miljøvenligt.

Hos Stentoft Hegn og Sikring har vi netop en række forskellige løsninger til institutionshegn, der alle er skabt, så de er så miljøvenlige som muligt. Samtidig er det holdbare hegn, der vil blive stående i lang tid efter, at du ikke længere er leder på skolen eller i institutionen.

Få hjælp til at vælge det rigtige institutionshegn i Aabenraa

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige institutionshegn, er du altid velkommen til at kontakte os. Når du har gjort det, tager vi et uforpligtende møde i institutionen eller skolen, hvor vi taler om, hvad jeres behov er.

Hvis I har et ældre hegn, der trænger til at blive vedligeholdt, kan vi også lave en serviceaftale i forhold til det – også selvom det er en anden leverandør, der har sat det op. Med en serviceaftale kan I forlænge jeres hegns levetid med mange år.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden, på telefonnummer 74 83 41 96 eller på mailen stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.