Stentoft Institutionshegn

Læs mere om vores institutionshegn i Haderslev og omegn

Institutionshegn til Haderslev og omegn

Industrihegn i Haderslev handler om alt lige fra indhegning af børnehaver, skoler og boldbaner og til indhegning af materialpladser, rensningsanlæg og andre offentlige anlæg i Haderslev. Med et bredt udbud af forskellige typer af institutionshegn, Stentoft Hegn A/S leverer den optimale indhegning for både brugere, ansatte og naboer. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Når det drejer sig om at finde den rigtige hegnsløsning til institutioner, handler det om mere end valg af det rigtige hegn og de mest velegnede låger og porte. Der er stor forskel på, om indhegningen afskærmer legende børn eller materiel på det kommunale depot. Hvert offentligt anlæg stiller forskellige krav. Derfor er det vigtigt at finde en leverandør, der har noget på hylderne, der passer til alle former for institutioner og offentlige anlæg.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Gode institutionshegn til alle i Haderslev

Indhegning af kommunale daginstitutioner stiller krav om særlige hensyn til brugerne af institutionen. Når hegnet skal skærme børn i en vuggestue, børnehave eller skole, er der en række forhold at tage hensyn til. Det er afgørende at vælge en type af hegn, der ikke kan skade børnene, hvis de støder ind i hegnet. På samme tid skal hegnet skærme mod trafikken og sikre, at børnene ikke kan forlade området.

Hegnet har også til formål at sikre mod, at udefrakommende ikke kan trænge ind på institutionens område. Forældre og børnene i institutionen skal kunne føle sig trygge ved at vide, at uvedkommende ikke kan trænge ind på institutionens område. Alfa og omega er at vælge det rette institutionshegn.

Ansvaret for brugernes sikkerhed og beskyttelse af institutionens område er vi meget opmærksomme på hos Stentoft Hegn & Sikring. Vi kan levere alt lige fra rådgivning om valg af de mest sikre hegn, låger og porte over design og plantegninger over hegnet og til selve opsætningen omkring institutionen.

Hegn mod støj

Indhegning af en offentlig institution skærmer ikke kun brugerne og sikrer dens værdier. Et institutionshegn kan også være med til at dæmpe støjen fra f.eks. børnehaven eller skolen. Institutioner beliggende tæt på trafikerede veje såsom Sydhavnsvej eller Simmerstedvej har et øget behov for at skærme børnene mod støj for at sikre deres trivsel og velvære. Løsningen er oftest at vælge et særligt støjhegn.

Forstyrrende støj fra omgivelser med et højt lydniveau har også en negativ indvirkning på undervisning i skoler. Samtidig gør meget støj også nemt legende børn i børnehaver utrygge, når de færdes udendørs.

Bæredygtige, miljøvenlige hegn med serviceaftale

Hos Stentoft Hegn A/S er bæredygtighed og miljøvenlighed indskrevet i vores krav til producenterne af vores institutionshegn. Vi ved, at offentlige institutioner ønsker at opstille bæredygtige hegn, der samtidig passer godt ind i det omkringværende miljø.

Vores hegn kan leve op til de forhøjede standarder for miljø og bæredygtighed uden at forringe holdbarheden. Som institution kan I derfor altid forvente solide og miljøvenlige hegnsløsninger for os

Samtidig kan du som institutionsleder se frem til et hegn, der holder i mange år. Især hvis du vælger at indgå en vedligeholdelsesaftale med os. Stentoft Hegn & Sikring tilbyder nemlig en serviceaftale, der er din garanti for, at din offentlige institution fortsat har en holdbar indhegning, den dag du ikke er ledere på institutionen længere.

Vores erfarne fagfolk sørger for en professionel servicering af indhegningen, der holder hegn, låger og porte sikre og velfungerende mange år frem i tiden.

Troværdige institutionshegn til Haderslev

Siden 2005 har offentlige institutioner i Haderslev regnet med os som deres samarbejdspartner. Derfor kender vi til de særlige krav som udforskende børn i daginstitutionen stiller til valg og opsætning af låger og porte samt til hegnets materiale. Vores rådgivere kan vejlede jer igennem hele valg-, planlægnings- og opsætningsfasen, så ingen små fingre kommer i klemme.

Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe din institution. Brug kontaktformularen her på siden, ring på 2961 3662 eller send en mail til info@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.