Stentoft Institutionshegn

Læs mere vores institutionshegn

Skal der sættes nyt institutionshegn op i Kolding?

Institutionshegn kan være mange ting – også i Kolding. Men typisk handler det om hegn rundt om børneinstitutioner, skoler eller den kommunale sports- eller materielplads. Det kan også være hegnet omkring byens sikrede institutioner. Mulighederne er mange, og uanset jeres behov for institutionshegn i Kolding kan Stentoft Hegn & Sikring levere den rigtige løsning. Kontakt os i dag! Så finder vi den perfekte løsning til jeres institution.

Ligegyldigt hvilken form for institution, du har ansvaret for, har du i de fleste tilfælde brug for en form for indhegning og anden sikring af institutionens bygninger og områder. Både at hensyn til sikkerheden for brugerne af institutionen, samt for at beskytte de værdier og ansatte I har på institutionen.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Børnehavehegn og hegn til andre former for daginstitutioner

Kommunens daginstitutioner – og især vuggestue og børnehave – skal helst være en tryg ramme omkring børnenes hverdag. Den skaber et godt institutionshegn, der både sikrer, at børnene bliver inden for institutionens område, såvel som det sikrer mod, at uvedkommende kan komme ind på området.

Her er det vigtigt, at hegnet er beregnet til den oftest meget udforskende adfærd, som børn har. Derfor er det vigtigt, at hegnet ikke kan give skader, eller øger risikoen for, at børnenes tøj kan komme til at hænge fast.

Det samme gælder de låger og porte, som børnene skal færdes igennem i løbet af institutionsdagen. Her skal der være tænkt ekstra meget på sikkerheden, så børnene ikke får fingre, hænder, arme eller ben i klemme, når de går gennem lågen eller porten.

Institutionshegn i Kolding handler også tit om støjdæmpning

Når først børnene når skolealderen, er behovet for at holde styr på dem knap så nødvendigt. For dels er de blevet vant til at færdes alene i trafikken, og dels forstår de bedre at orientere sig, når de færdes på egen hånd.

Her er behovet for indhegning og opsætning af låger og porte et andet. F.eks. kan det være en god ide at indhegne boldbanen, især hvis den ligger nær bygningerne på skolen. Derved undgår skolen skader på både vinduer og bygninger, ligesom andre trygt kan færdes omkring boldbanen uden at blive ramt af en bold.

Ligger skolen i nærheden af andet byggeri, kan det også være relevant at opsætte et støjhegn. For børn i skolealderen kan sagtens larme en hel del, når først de får mulighed for at slå sig løs. Omvendt kan støjen fra et industriområde, en nærliggende hoved- eller motorvej eller en jernbane virke generende på undervisningen. Begge dele kan forhindres med et støjhegn.

Hegn med fokus på sikkerhed og miljø

Som kommunal eller statslig institution er I nødt til at have ekstra meget fokus på både sikkerhed og miljø – både det omkringværende og det globale miljø. Samtidig har I oftest brug for ekstra solide og holdbare løsninger.

Med Stentoft Hegn & Sikring som leverandør, kan I sætte kryds ud for alle tre punkter. Vi leverer hegns-, port- og sikringsløsninger, der både er miljø- og sikkerhedsmæssigt i orden, ligesom holdbarheden og kvaliteten altid er i top.

På miljøsiden er vi ekstra opmærksom på at vælge leverandører, som kan garantere os, at det hegn vi sætter op på jeres institution, har givet – og kommer til at give – det mindst mulige aftryk på miljøet. Derudover har vi altid ekstra fokus på at vælge en hegnsløsning, der passer naturligt ind, og skæmmer omgivelserne mindst muligt, der hvor det skal stå.

Vi kan hjælpe jer hele vejen fra ide over opsætning og til løbende vedligeholdelse og reparation af hegnet i hele dets levetid. Derved bliver jeres institution den i Kolding kommune, der kommer til at fremstå som et forbillede for hegnsløsninger til alle andre institutioner i kommunen.

Så kontakt Stentoft Hegn & Sikring i dag! Brug kontaktformularen her på siden, ring på 2346 4097 eller 2961 3662 eller send en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk. Så finder vi et tidspunkt, hvor både I og vi har tid til, at vi kommer forbi, og ser nærmere på det institutionshegn, som I har brug for

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.