Stentoft Institutionshegn

Læs mere vores institutionshegn

Institutionshegn giver øget tryghed ved institutionen i Middelfart

Et institutionshegn om jeres skole eller institution i Middelfart er meget vigtigt i forhold til at holde mindre børn inde. For større børn hjælper et hegn til, at naboerne ikke bliver generet af unødig larm eller af flyvende bolde fra boldbanen.

Det er et stort ansvar at skulle tage sig af andres børn. Derfor er det også vigtigt, at I sørger for at have et solidt hegn rundt om institutionen i Middelfart. Det er lige meget, om I har med større eller mindre børn at gøre.

De mindre børn har brug for et hegn for at have en afgræsning i forhold til, hvor de må opholde sig. De kan nemt komme til at gå steder hen, hvor de ikke må.

Større børn har som regel styr på, hvor de må opholde sig. Der kan hegnene være med til at markere grænsen, mens for eksempel hegn om boldbanen og lyddæmpende hegn, kan være med til at sikre, at jeres naboer ikke bliver generet af skolen eller institutionen.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hegn skabt til børn

Når I har et hegn om børnehaven eller vuggestuen, vil det meget naturligt blive en del af børnenes leg. Derfor har vi sørget for, at vores institutionshegn om jeres institution eller skole i Middelfart er sikkert for børnene. De kan ikke komme til at sidde fast eller få fingre eller arme i klemme. Det samme gælder for portene.

Derudover forhandler vi en lang række forskellige former for hegn i naturlige og miljøvenlige materialer. Vi ved, at det er en vigtig prioritet for mange skoler og institutioner at kunne vælge et så bæredygtigt hegn som muligt, og det vil vi selvfølgelig gerne støtte op om.

Få os til at stå for vedligeholdelse af jeres hegn

Har jeres gårdmand eller pedel svært ved at se, hvordan han eller hun skal kunne nå at vedligeholde det store hegn rundt om jeres grund, kan I lave en serviceaftale med os. Den sikrer, at vi kommer og vedligeholder hegnet løbende, når der er brug for det.

Det giver langt mindre arbejde til jeres pedel eller gårdmand, samtidig med at I får et hegn, der kan holde i mange år fremover. Det betyder, at I kan have glæde af jeres investering i hegnet i mange år fremover.

Få råd og vejledning til at vælge det rette hegn

Er I i tvivl om, hvilken form for hegn, der vil være den rigtige til jeres institution, er I altid velkomne til at kontakte os. Med vores store erfaring kan vi hjælpe jer med at finde frem til den løsning, der passer bedst til jer.

Ring til os på 74 83 41 96, skriv en besked i vores kontaktformular her på siden eller send en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.