Stentoft Institutionshegn

Læs mere vores institutionshegn

Institutionshegn om skole og institution i Odense skaber større tryghed

Et institutionshegn giver jer, der passer børn en øget tryghed og sikrer samtidig, at I kan give børnene mere frihed. Med et hegn bliver børnene på institutionens grund, uden at I behøver at holde øje med dem hele tiden. Alle hegnene er skabt børnevenligt, så børnene ikke kan komme i klemme i dem.

Det er et stort ansvar at tage sig af andres børn. Derfor er I helt sikkert også interesserede i, at I giver dem de bedst mulige vilkår for at lege og udfolde sig, samtidig med at de er trygge og sikre. Det kan et institutionshegn hjælpe jer med.

Det giver jer mulighed for at holde børnene inde på institutionens område – uden at I behøver at være over dem hele tiden. Dermed vil de opleve at have en høj grad af frihed, samtidig med at I ved, at de er trygge og sikre på institutionens grund. 

Alle vores hegn til institutioner er skabt, så børnene ikke kan komme i klemme i dem eller sidde fast i dem. Det er endnu en vigtig form for sikkerhed for jer, der tager jer af børn.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Sådan vælger I det rette institutionshegn

Når der er styr på sikkerheden, kommer valget af institutionshegn til jeres institution i Odense til at handle om tre aspekter: udseende, lyddæmpning og højde.

Når I vælger et hegn, er det selvfølgelig vigtigt, at det passer til den institution, I har. Ligger den i en gammel bygning, vil et hegn med et mere herskabeligt udseende måske passe bedre til. Er det en moderne bygning, vil et af vores mere industrielle hegn måske passe bedst. Mens et hegn i træ kan være perfekt om en stor naturgrund for en institution, der netop brander sig på nærheden med naturen.

Mange af vores hegn har en lyddæmpende effekt. Det kan være rart for jer, at I ved, at naboerne til institutionen ikke bliver generet af larmen. Samtidig kan den lyddæmpende effekt også gavne jer, hvis institutionen ligger op til en trafikeret vej eller en jernbane.

Har I en boldbane, er det en god ide at have et højere hegn rundt om den. Dermed kommer vildfarne bolde ikke til at genere naboer eller andre i institutionen.

Få hjælp med at vedligeholde jeres institutionshegn i Odense

Kan jeres pedel eller gårdmand ikke klare opgaven med at vedligeholde jeres hegn om institutionen, påtager vi os gerne opgaven. Vi kan løbende tilse hegnet og sørge for, at de nødvendige reparationer bliver udført. Dermed betyder det ikke ekstra arbejde for jeres gårdmand, at I får sat et hegn op. Har I fået sat et hegn op af nogle andre, hjælper vi også gerne med at vedligeholde det.

Har du spørgsmål til vedligeholdelse, eller er du i tvivl om, hvilken form for institutionshegn der vil være den bedste for jer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 74 83 41 96, skriv en besked i vores kontaktformular her på siden eller send en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.