Stentoft Institutionshegn

Læs mere vores institutionshegn

Institutionshegn om din institution i Padborg skaber tryghed

Med et institutionshegn om jeres institution i Padborg kan I være sikre på, at børnene bliver, hvor de skal. Det er med til at skabe en øget tryghed for både personale og forældre.

Et hegn rundt om jeres institution i Padborg er med til at give øget tryghed for både ansatte og forældre. I kan med god samvittighed lade børnene lege på legepladsen uden at skulle bekymre jer om, at de kommer til at gå steder hen, hvor de ikke må. Det giver børnene en lang højere grad af frihed, at I voksne ikke behøver at kunne se dem hele tiden.

Små børn ved ofte ikke, at de ikke må gå væk fra institutionens område. Derfor er hegnet med til at stoppe dem. Større børn ved ofte godt, at de ikke må gå væk. Der kan hegnet derfor skabe et tydeligt skel for, hvor de må opholde sig.

Derudover kan det også være, at I har brug for nogle mere specielle former for hegn. Ligger institutionen eller skolen op til en trafikeret vej eller en jernbane, er det rart for jer at have et lyddæmpende hegn rundt om. Har I en boldbane, kan I beskytte andre mod at få en bold i hovedet ved at sætte et højt og kraftigt hegn op rundt om boldbanen.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Stort udvalg af forskellige former for hegn

Hos Stentoft Hegn og Sikring kan du vælge mellem en lang række forskellige former for hegn. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den form for institutionshegn, der passer til jeres institution i Padborg.

For de fleste institutioner er det vigtigt, at børnene kan se ud af hegnet. Dermed bliver hegnet ikke en afskærmning mod omverdenen, men simpelthen bare en foranstaltning, så de ikke bevæger sig væk fra institutionens område. Vi har flere forskellige former for flethegn, der gør det muligt.

Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at både hegn og porte er børnesikre, så børnene ikke kommer i klemme i dem eller kommer til at sidde fast. Vi forskellige typer af både porte og hegn, der netop tager hensyn til, at små arme og fingre meget nemmere kommer i klemme.

Endelig er der også ofte et hensyn til miljøet, der er vigtigt for mange institutioner. Børnene repræsenterer fremtiden, og det er derfor vigtigt, at deres omgivelser er så grønne og bæredygtige som muligt.

Få en vedligeholdelsesaftale på jeres hegn

Har jeres gårdmand eller jeres pedel ikke mulighed for selv at vedligeholde jeres hegn, er det en god ide for jer, at I i stedet får os i Stentoft Hegn og Sikring til at gøre det. Vi kan vedligeholde både hegn, vi selv har sat op, og dem, der er blevet sat op af andre.

Få hjælp til at finde det rigtige institutionshegn til jeres institution i Padborg

Er I i tvivl om, hvilken form for hegn der vil være den rigtige for jer, eller har I spørgsmål til de forskellige former for hegn, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan nå os via kontaktformularen her på siden, sende en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk eller ringe til 74 83 41 96.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.