Stentoft Institutionshegn

Læs mere vores institutionshegn

Skab trygge rammer med et institutionshegn i Sønderborg

Med et institutionshegn om jeres institution i Sønderborg kan I både sørge for, at børnene bliver, hvor de skal, og at naboerne ikke bliver generede af unødig larm.

Det er et stort ansvar at tage sig af andres børn. Derfor er det også vigtigt, at I gør alt, hvad I kan, for at sikre institutionen bedst muligt. Dermed kan I være sikre på, at børnene bliver, hvor de skal.

Her hos Stentoft Hegn og Sikring finder du en lang række forskellige former for hegn. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde et, der passer til jeres institution i Sønderborg.

Typisk er det rart at have et hegn om institutionen, der giver børnene mulighed for at se ud. Dermed bliver de ikke afskærmet fra omverdenen, men kan stadig følge med i, hvad der sker omkring dem. Hvis institutionen ligger ud til et meget trafikeret område, kan det dog være rart med et mere skærmende hegn.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hegn til børnehaver, skoler og boldbaner

Med et hegn til børnehaver og skoler bliver det nemt for jer at sikre, at børnene ikke kommer til at gå steder hen, hvor de ikke må. De små børn kan nemlig have det med at glemme det – eller er måske slet ikke opmærksomme på det. Det kan i værste fald skabe farlige situationer. Hegnene er skabt, så de kan tåle, at børnene leger op af dem, samtidig med at de er meget sikre, så børnene ikke hænger fast i dem.

Har I en boldbane, er det vigtigt, at den bliver hegnet ind – både for jeres egen skyld og for naboernes. Med et højt og solidt hegn om boldbanen, bliver bolden ikke sparket væk.

Dæmp støjen med et lyddæmpende hegn

Rundt om både en institution og en skole kan det være en god ide, at I får sat et hegn op med en lyddæmpende effekt, hvis I har naboer tæt på. Børn kan skabe meget støj, når de leger, og det er derfor hensynsfuldt at prøve at dæmpe lydniveauet med et hegn.

Det lyddæmpende hegn virker selvfølgelig også den anden vej. Hvis institutionen ligger op ad en stor vej, en togbane eller lignende, kan hegnet skærme børnene og jer personale mod larmen.

Tænk på miljø og klima, når du vælger institutionshegn

Når du vælger et institutionshegn til vuggestuen, børnehaven eller skolen i Sønderborg, kan det være rart for dig, at du vælger et miljøvenligt hegn. Børnene er klodens fremtid, og det kan virke forkert at have et hegn rundt om institutionen, der skader miljøet.

Når du køber hegn hos Stentoft Hegn og Sikring, kan du vælge typer, der er skabt på bæredygtig vis, og som samtidig ser pæne ud.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige form for hegn, eller vil du bare gerne i kontakt med os, er du altid velkommen til at skrive til os i kontaktformularen her på siden, sende en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk eller ringe til 74 83 41 96.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.