Stentoft Institutionshegn

Læs mere vores institutionshegn

Institutionshegn i Tinglev giver børnene mere frihed

Som institution eller skole har i brug for et institutionshegn om jeres matrikel i Tinglev. Dermed kan I være sikre på, at børnene bliver, hvor de skal – uden at I skal holde øje med dem hele tiden.

Med et institutionshegn om jeres institution eller skole i Tinglev kan I give børnene en højere grad af frihed. Når der er et hegn rundt om jeres matrikel, behøver I ikke hele tiden at holde øje med, hvor børnene er. Dermed kan de i langt højere grad lege på egen hånd.

Alle de institutionshegn, vi fører hos Stentoft Hegn og Sikring, er skabt, så børnene ikke kan komme til at sidde i klemme eller hænge fast i dem. Det gør yderligere, at det bliver mere sikkert for jer at lade børnene lege udenfor uden, at I ser på dem hele tiden.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Vælg et institutionshegn, der passer til institutionens profil

Når I skal vælge et institutionshegn, er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at I ser på, at det passer til institutionens profil og udseende. Vi har flere forskellige typer af hegn, og det vil derfor være nemt at gøre det.

For eksempel er der mange skoler og institutioner, der går meget op i klima og miljø. De lægger derfor vægt på, at det er et hegn, der passer ind i deres klimavenlige tankegang. Vi lægger også selv vægt på at føre de hegn, der har haft en mindst mulig klimabelastning i forhold til produktion og transport, og som kan holde længst muligt. Dermed bliver det nemt for jer at bevare jeres klimavenlige mindset, når I skal vælge hegn hos os.

Udover at hegnet skal passe til jeres profil, er det også en god ide at overveje, om det skal være et lyddæmpende hegn. Hvis jeres institution eller skole ligger op til en stor vej, er det rart for jer, at I kan dæmpe larmen derfra mest muligt. Det er ikke rart for børnene at lege i bilstøj, og det er ikke rart for jer personale at skulle opholde jer i det i længere tid.

Giv gårdmanden mindre arbejde – lad os vedligeholde dit institutionshegn i Tinglev

Hvis jeres gårdmand ikke er så begejstret for udsigten til et nyt hegn, fordi det betyder mere vedligeholdelse, kan I berolige vedkommende med, at vi sagtens kan tage os af den side af sagen. Vi kommer løbende og tjekker op på hegnet og udfører de forbedringer, der er brug for. Dermed betyder det nye hegn ikke ekstra arbejde til jeres gårdmand.

Faktisk er det også muligt for jer at få os til at vedligeholde jeres hegn, selvom I har fået sat det op af et andet firma. Det er også med til at spare gårdmanden for en masse arbejde.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til, hvilken form for hegn det vil være bedst for jer at vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Med vores store erfaring føler vi os overbeviste om, at vi kan hjælpe.

Du kan ringe til os på 74 83 41 96 eller skrive til os i kontaktformularen her på siden eller på vores mail stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.