Stentoft Institutionshegn

Læs mere om vores institutionshegn

Hegn og sikring til institutioner

Skal der hegn om børneinstitutionen, skolegården eller boldbanen? Stentoft Hegn A/S leverer alle former for institutionshegn til private og offentlige institutioner.

Alt i institutionshegn

Uanset hvilken type institution du driver, har du sikkert behov for at få indhegnet hele eller dele af institutionen. Både af hensyn til sikkerheden og for at beskytte de værdier, ansatte og brugere, der er på institutionen.

 

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Børnehavehegn

Det gælder nok især børnehaver. Her skal der helst være styr på børnene, så de ikke af vanvare kommer uden for institutionens område. Det kan gøres med et solidt og sikkert børnehavehegn. Det kan både holde børnene inden for institutionens rammer, og samtidig forhindre, at de kommer til skade, selv om de kommer i nærkontakt med hegnet.

Det samme gælder eventuelle låger og porte. De skal helst ikke kunne åbnes af børnene, ligesom det ikke må være muligt for dem at komme til skade med fingre, hænder og andre legemsdele.

Skolehegn, boldbanehegn og tilskuerhegn

Til børn i skolealderen er der måske ikke nær det samme behov for at hegne eleverne inde. Her er det nærmere boldbanehegn og måske også tilskuerhegn, der er brug for. Eller måske et støjhegn, hvis skolen skal holde sig på god fod med naboerne.

Hegn med respekt for sikkerhed og miljø

Som institution har I ikke alene brug for at vælge den mest solide og sikre løsning. I bør også gå foran og vælge en miljøvenlig løsning – både når det kommer til valg af materialer og valg af udseende. For hegnet må hverken have skadelig indvirkning på miljøet eller virke skæmmende på omgivelserne.

Vælger I Stentoft Hegn A/S som leverandør af jeres institutionshegn, låger og porte, er I sikre på, at I kan leve op til begge dele. Vi anvender kun hegn, der har et minimalt aftryk på miljøet – både under produktionen, under opsætningen og i hele hegnets levetid – ligesom vi altid tager hensyn til, hvordan hegnet kommer til at fremstå i nærområdet.

Vi kan være med hele vejen fra planlægning over opsætning og til hegnet skal vedligeholdes. Det er din garanti for, at det hegn I vælger til jeres institution, kommer til at fremstå som et forbillede på indhegning og også står der, den dag du ikke længere er leder af institutionen.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Få en serviceaftale på institutionshegn

Selv om vi kun vælger hegnsmaterialer af god kvalitet og gør alt, hvad der står i vores magt for at sætte hegnet solidt og sikkert op, så holder institutionshegn ikke evigt. Specielt ikke, fordi de oftest er meget mere udsatte end andre hegnstyper.

Derfor er det altid en god ide at tegne en serviceaftale på det nye institutionshegn. Så kommer vi regelmæssigt forbi og kontrollerer hegn, låger og porte, og griber ind, inden der sker noget, eller der bliver brug for større reparationer.

Sønderjysk kvalitet til hele landet

Stentoft Hegn A/S kommer fra Arrild i Sønderjylland. Men vores kunder kommer fra hele landet. For de ved, at hos os går vi op i godt håndværk og professionel og ærlig rådgivning. Vores virksomhed bygger på, at vi skal være troværdige, og altid er fagligt kompetente i både rådgivningen og det arbejde, som vi udfører.

Så med Stentoft Hegn A/S er du sikker på, at du får et institutionshegn i god, sønderjysk kvalitet.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.