Landbrug & Dyrehegn

Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Dyrehegn i Kolding

Brug for nye hegn til dig landbrug i Kolding

Skal du bruge nye hegn til dit landbrug i nærheden af Kolding, eller har du brug for at få repareret og vedligeholdt dine eksisterende indhegninger? Så er Stentoft Hegn & Sikring en god og trofast samarbejdspartner, der ikke bare kan levere nye, men også vedligeholder eksisterende hegn med vores særlige vedligeholdelsesaftale. Kontakt os i dag og aftal tid til, hvornår vi skal komme og se på hegn til dit landbrug i nærheden af Kolding.

Et landbrug har typisk mange forskellige behov for hegn og sikring. Hvilke kommer helt an på typen af landbruget, samt hvad hegnet skal bruges til. For hegn og låger kan både bruges til at holde dyr og værdier inde og holde skadedyr og uvedkommende ude.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Kreaturhegn til køer, grise og får i Kolding

Typisk er behovet for hegn og sikring størst, hvis dit landbrug har dyrehold. Har du f.eks. køer, grise eller får gående på friland, er det vigtigt, at du vælger et hegn, der passer til den type husdyr, du har gående.

Samtidig skal du også være opmærksom på de forskellige lovkrav til indhegningen. F.eks. kræves der dobbelthegn omkring arealer med frilandsgrise.

Hos Stentoft Hegn & Sikring kan vi levere alle former for kreaturhegn. Enten de klassiske trådhegn med plast-, metal- eller træstolper eller mere permanente hegnsløsninger – samt specialhegn i forbindelse med afhentning af dyrene i folden.

Sikre hegn til heste

Uanset om du arbejder professionelt med heste eller kun har dem som fritidsinteresse eller til hygge, er du interesseret i at passe bedst muligt på dine dyr.

Heste er nemme at skræmme, og bliver hesten først fanget i hegnet, kan et forkert opbygget hegn give hesten store og måske ligefrem uhelbredelige skader. Specielt på benene.

Derfor fører vi en række forskellige sikre hegnsløsninger til heste. Her anvendes der mere skånsomme og brede materialer til både tråd- og andre hestehegn. Det gør det sværere for hesten at komme til skade, ligesom hegnet er nemmere at få øje på. Både for dig og dine heste.

Tilsvarende har vi forskellige former for ridebanehegn, der giver dig en flot og funktionel indhegning af ridebanen. Igen kan vi levere løsninger, der passer både til privat brug og til stævnebrug.

Hønsehegn og hønsegårde

Indtoget af fugleinfluenzaen for nogle år tilbage øgede kravene til indhegning af høns og andre former for fjerkræ. Samtidig udspecificerer kravene til økologisk fjerkræhold også særlige krav til indhegningen.

Vil du sikre dit fjerkræhold de bedste forudsætninger for at undgå fugleinfluenza, samt leve op til kravene til økologisk fjerkræhold, har vi flere forskellige bud på indhegninger til både høns, ænder og gæs. Vi har hegn både til friland og klassiske hønse- og volierehegn til brug i forbindelse med bygninger.

Hold ulve, ræve, rådyr og uvedkommende gæster ude

Hvor de fleste sikkert tænker på at holde deres kreaturer og dyr inde, kan indhegning også bruges til at holde ulve, ræve, rådyr og andre skadedyr ude – både af dyreflokken og afgrøderne.

Samtidig ønsker flere og flere landmænd at få bedre kontrol med, hvem der har adgang til marker, produktionsbygninger og bolig. Derved kan de bedre gardere sig mod udefrakommende smittekilder, tyve og andre uvedkommende personer.

Stentoft Hegn og Sikring leverer hegns-, porte- og lågeløsninger, der dækker alle former for sikring mod indtrængen af både dyr og mennesker.

Få det rigtige landbrugshegn i Kolding

Uanset hvilket behov for landbrugshegn du har på din bedrift i Kolding og omegn, er Stentoft Hegn & Sikring den rigtige samarbejdspartner. Vi har serviceret landbrug og industri siden 2005, og kommer overalt i landet – ikke bare i det Syd- og Sønderjyske område hvor vi kommer fra.

Vi løser alle former for hegnsopgaver med både respekt og ansvar for omgivelserne og miljøet. Samtidig tilbyder vi fordelagtige vedligeholdelsesløsninger, der sikrer dit hegn, dine kreaturer, dine husdyr og dine værdier bedst muligt.

Vil du have opsat nyt landbrugshegn i Kolding og omegn? Kontakt Stentoft Hegn & Sikring enten via kontaktformularen her på siden, ved at ringe på 74 83 41 96 eller sende en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.