Landbrug & Dyrehegn

Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Dyrehegn i Vejle

Landbugshegn i Vejle – Hvorfor du bør overveje et nyt!

Er dine dyr i sikkerhed bag dit nuværende landbrugshegn i Vejle? Stentoft Hegn & Sikring reparerer og vedligeholder dine nuværende hegn eller leverer et helt nyt hegn, der passer til dine dyrs behov. Som troværdig og pålidelig samarbejdspartner med mange års erfaring i at levere og servicere hegn i Vejle, kan du få ro i sindet med vores særlige vedligeholdelsesaftale. Ring eller send en mail til os i dag. S finder vi en tid, hvor vi sammen kan finde det rigtige hegn til dit landbrug.

Ulve og ræve er trusler mod dine dyr, men et godt hegn beskytter ikke kun mod skadedyr og holder uvedkommende ude. Det rette hegn holder sørger også for, at dine dyr ikke kommer til skade i mødet med hegnet. Derfor er det vigtigt, at du vælger det rette hegn.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Holder dine køer, grise og får beskyttet i Vejle

Du kan ikke bruge det samme hegn til alle slags dyr af sikkerhedshensyn for dine kreaturer og på grund af forskellige lovkrav til indhegningen. Har du køer, grise eller får gående på friland, skal du være opmærksom på kravene til hegnet.

For eksempel er der særlige lovkrav, der kun gælder for frilandsgrise. Her siger loven, at der skal være et dobbelthegn omkring arealer med frilandsgrise.

Stentoft Hegn & Sikring kan levere hegn, der lever op til alle lovkrav og beskytter dine dyr. Om du har brug for de klassiske trådhegn med plast-, metal-, eller træstolper eller specielle og mere permanente løsninger, så har vi et hegn, der passer dig og dine dyr.

Dine heste har brug for gode hegn

Du ved, hvor nemt heste kan komme til skade og blive skræmt, hvis de uheldigt kommer i kontakt med det forkerte hegn. Kommer der er et faretruende dyr eller person mod heste, er det vigtigt, at de kan føle sig i sikkerhed.

Men det er ikke kun en forkert type af hegn, som kan være farlige for heste. Hvis hegnet er forkert sat op, kan hesten blive fange i det. En skræmt hest, der prøver at komme fri, kan let påføre sig selv store og endda uhelbredelige skader —især på benene.

Fordi heste har brug for særlige gode hegn, har Stentoft Hegn & Sikring specielle hegnsløsninger til heste. Hegnene er mere skånsomme end almindelige kreaturhegn, og der anvendes brede og beskyttende materialer. Disse specielle hegn gør det sværere for hesten at skade sig selv, hvis uheldet er ude, og det er samtidigt nemt at få øje på. Både for dig og dine heste.

Vi har også flotte ridebanehegn, som er velegnede til både privat- og stævnebrug. Her får du funktion og udsmykning med et beskyttende hegn specielt til heste.

Hegn til høns og hønsegårde

Hvis du har fritgående høns og andre former for fjernkræ, er du allerede opmærksom på faren fra fugleinfluenza. Du er nok også opmærksom på de øgede krav til indhegning af fjerkræ. Bare rolig. Vi har specielle hegn, der lever op til alle lovkravene og holder dine høns beskyttet.

Har du et økologisk fjerkræbrug, har vi en række forskellige løsninger på hegn, der passer til indhegning af økologisk høns, ænder og gæs. Vi kan også levere hegn til friland og de helt klassiske hønse- og volierehegn til brug i forbindelse med bygninger.

Hold ulven og uvedkommende gæster ude

Ulven er allerede blevet set i Ådal og mange andre steder i det sønderjyske. Indhegning er ikke kun med at holde dine dyr inde, det er også med til at beskytte mod udefrakommende trusler såsom ulve, ræve og andre, der prøver at trænge ind til dine dyr.

Hvis du ønsker at sikre dine kreaturer og afgrøder mod uvelkomne gæster, så har Stentoft Hegn og Sikring en række løsninger. Vi har et stort udbud af solide og sikre hegn, porte- og lågeløsninger, der skærmer mod indtrængen af både dyr og mennesker.

Kontakt os for et sikkert landbrugshegn i Vejle

Har du et landbrug i Vejle, hvor du har brug for at sikre dine dyr eller afgrøder? Er det tid til at give dine hegn et eftersyn eller overveje et nyt, der kan sikre mod uvelkommen indtrængen? Så er Stentoft Hegn og Sikring en samarbejdspartner, som du kan stole på. Vi har erfaring med hegn til alle former for landbrug, og vi har også et hegn, der passer til dine behov.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden, ved at ringe på 74 83 41 96 eller sende en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.