Landbrug & Dyrehegn

Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Dyrehegn i Aabenraa

Landbrugs- og dyrehegn beskytter dine dyr og marker ved Aabenraa

Med landbrugs- og dyrehegn ved din bedrift i Aabenraa, kan du holde dine dyr inde – holde skadedyr ude. Har du brug for hjælp til at finde det rigtige hegn, står vi i Stentoft Hegn og Sikring altid klar til at hjælpe dig.

 

Gode og solide hegn spiller en afgørende rolle for, at din hverdag med landbrug i nærheden af Aabenraa kommer til at fungere fuldstændig problemfrit. For det er med hegn som med mange andre detaljer i vores hverdag: Hvis de fungerer ordentligt og lever op til de behov, som vi har, lægger vi stort set ikke mærke til dem.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Grise, køer og får har brug for solide kreaturhegn

Har du dyr på dit landbrug, enten som en hobby eller en indtægtskilde, er det vigtigt, at du har nogle solide hegn til at holde styr på dem. Derudover skal det selvfølgelig være hegn, der lever op til de krav, der er på området.

Udover selve hegnet har du også brug for en låge eller kreaturrist, så du nemt og hurtigt kan komme ind og ud af indhegningen, men dine dyr ikke kan.

Solide hestehegn i Aabenraa

Har du det forkerte hegn sat op om din hestefold, kan du risikere, at din hest løber ind i det, fordi den bliver skræmt. Det er derfor vigtigt, at du har et solidt og robust hegn, som det er nemt for din hest at se. Det er med til at gøre, at den ikke styrter direkte ind i hegnet, når flugtinstinktet bliver aktiveret.

Udover hegnet til selve hestefolden er det også rart for dig at have en indhegning om ridebanen. Der kan vi hos Stentoft Hegn og Sikring også hjælpe dig med at udfærdige en flot løsning. Hvis banen bliver brugt til undervisning og stævner, kan vi sætte bogstaver op, der passer til banens størrelse.

Hegn til fjerkræ som ænder, høns og gæs

Har du fuglehold enten som erhverv eller på hobbyplan i omegnen af Aabenraa, har du også brug for et godt hegn. Det er med til at sikre, at dine fugle bliver, hvor de skal – og at der ikke kan komme nogen ind til dem. 
Blandt vores store udvalg af hegn finder du både volierehegn, klassiske hønsehegn og hegn til ænder og gæs. 

Hegn til at sikre mod ulve, ræve og mennesker

Nogle gange handler det ikke kun om at holde dyrene inde, når du sætter et hegn op. Det kan også handle om at holde dyr ude. Det kan for eksempel være ulve, ræve, rådyr og vildsvin. Er der en eller flere af disse former for dyr, som du har problemer med, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde den bedst mulige løsning.

Hjælp til at finde de rigtige landbrugs- og dyrehegn i Aabenraa

Er du i tvivl om, hvilken form for landbrugs- eller dyrehegn du skal bruge, eller vil du gerne høre mere om, hvilke former for services vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os. Med vores store erfaring med hegn er vi sikre på, at vi i Stentoft Hegn og Sikring kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til din gård.

Du kan kontakte os via kontaktformularen her på siden, ringe til os på 74 83 41 96 eller sende en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.