Landbrug & Dyrehegn

Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Dyrehegn i Haderslev

Landbrugs- og dyrehegn til Haderslev

Søger du efter volierehegn, løbegårde, hestehegn eller andre dyre- og landbrugshegn? Hos Stentoft Hegn A/S finder du et stort udvalg af landbrugs- og dyrehegn, du kan sætte op i Haderslev. Vi kan levere hobbyhegn til private og helhedsløsninger inden for landbrugshegn med særlige dyrevenlige låger og porte. Vores erfarne rådgivere har vejledt både hobbyavlere og professionelle landmænd om dyre- og landbrugshegn i Haderslev og omegn siden 2005. Tag os med på råd, så dine holder du dine dyr bedst muligt beskyttet.

Indhegning beskytter dine dyr mod rovdyr som f.eks. ulve og ræve, men det har også en anden vigtig funktion. Nemlig at holde dine dyr inde, så de ikke løber væk og forårsager skade på andres ejendom eller selv kommer til skade.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Landbrugs og dyrehegn til alle størrelser og behov i Haderslev

Om du har brug for en løbegård til din hund, et volierehegn eller en hegnsløsning til dit landbrug, kan du finde et hegn, som du passer til netop dit behov.

Dog skal du være opmærksom på, at der gælder særlige lovkrav til de forskellige former for dyrehegn. Vidste du f.eks., at der er et lovkrav gældende for frilandsgrise om, at arealerne skal være indhegnet af et dobbelthegn?

Vores erfarne rådgivere kan vejlede dig, når du skal vælge det rette hegn. Med et udvalg rækkende fra de klassiske trådhegn med plast-, metal- eller træstolper til skræddersyede specielhegn til særlige dyreracer, har vi altid en hegnsløsning, som passer til netop dit behov.

Hegn til heste har helt særlige krav

Har du heste, så ved du, hvor nemt de kan komme uforvarende til skade i mødet med hegnet. Det kan nemt påføre dem meget alvorlige og smertefulde skader – især på benene.

Heste kræver ikke kun den rette type hegn for at være sikret mod at komme til skade. Det er også nødvendigt, at hegnet er opsat korrekt. Hvis opsætningen af indhegningen ikke er i orden, kan hestene nemt komme i klemme og eller løbe ud.

Stentoft Hegn A/S  har særlige beskyttende hegn til heste, der er nemme at se for heste. Denne type hegn er samtidig mere skånsomme end almindelige landbrugshegn, fordi de er lavet i brede materialer. Et hegn til heste med god synlighed og i skånsomme materialer, giver dine heste en større tryghed og dig en bedre nattesøvn.

Vi kan levere en bred vifte af heste hegn til såvel ridesportscentre som til hobby ryttere og opdrættere. Vi har også ridebanehegn til heste, der kan skabe de helt rigtige rammer om jeres næste ridestævne.

Volierehegn og hønsegårde

Hvis du har fritgående høns, skal du være opmærksom på de særlige krav til indhegning af fjerkræ, samt de skærpede indhegningskrav til økologiske fjerkræbrug. Samtidig skal hegnet også kunne beskytte effektivt mod ræve og andre rovdyr, som kan være til fare for dine høns.

Der er også en række bestemmelser for indhegning af fugle, som du skal opmærksom på. Vi har et bredt udvalg af volierehegn til forskellige fjerkræ og fugletyper. Vores fagfolk kan rådgive dig, så din indhegning lever op til alle kravene og beskytter dine dyr bedst muligt.

Landbrugshegn til indhegning af marker og afgrøder

For landbrug er det lige så vigtigt at beskytte afgrøderne på markerne mod løsgående dyr, som det er at holde ulven for døren.

Nye specialafgrøder gør det også nødvendigt at sikre mod, at uvedkommende at kan trænge ind på markerne og derved ødelægge eller stjæle afgrøderne.

Kontakt os for indhegning i Haderslev

Hos Stentoft Hegn A/S har vi erfaring med levere hegnsløsninger til både dyrehold og landbrug – ikke bare i Haderslev men hele det syd- og sønderjyske område. Så har du brug for et landbrugs- og dyrehegn som privat eller erhvervsdrivende til at sikre dine husdyr eller afgrøder, så tag os med på råd.

Stentoft Hegn A/S har leveret hegn i alle størrelser og til alle behov siden 2005. Så vi har den nødvendige viden og erfaring for at kunne rådgive dig omkring det rigtige valg.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og få et uforpligtende tilbud. Brug kontaktformularen her på siden, ring på 74 83 41 96 eller send en mail til info@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.