Landbrug & Dyrehegn

Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Dyrehegn i Middelfart

Landbrugs- og dyrehegn om din ejendom i Middelfart øger trygheden

Det er vigtigt, at du beskytter din besætning ordentligt med landbrugs- og dyrehegn rundt om din ejendom i Middelfart. Dermed ved du, at de bliver, hvor de skal, og at der ikke er nogen, der kommer ind til dem.

Har du dyr på din ejendom ved Middelfart, er det vigtigt, at du sørger for at hegne dem ordentligt ind. Både for at sikre dem, så de ikke får forvildet sig væk fra din ejendom; det kan være farligt, hvis de kommer ud i trafikken, og for at sørge for, at der ikke er dyr eller mennesker, der går ind til dem.

Hvilken form for landbrugs- og dyrehegn du har brug for om din ejendom i Middelfart, kommer helt an på, hvilken form for dyr du har. Dyr i forskellige størrelser har selvfølgelig brug for forskellige former for hegn. Her hos Stentoft Hegn og Sikring fører vi hegn til en lang række forskellige former for dyr.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Heste har brug for kraftige og synlige hegn

Har du heste på din ejendom, er det vigtigt, at du sætter nogle kraftige hegn op rundt om deres indhegning. Hestene har nemlig svært ved at se et spinkelt hegn. Hvis de bliver skræmte, kan de derfor komme til at løbe ind i hegnet, hvis de ikke kan se det. Det kan give dem store skader på benene.

Vores hegn er skabt, så hestene nemt kan få øje på dem, og så de samtidig har en højde, der holder hestene inde. Dermed er du behøver du ikke at bekymre dig om, at de stikker af.

Hegn til fjerkræ

Har du fjerkræ på din ejendom, har de naturligvis brug for en helt anden form for hegn end heste. De mindre dyr som høns, ænder og gæs, vil nemt kunne smutte ud gennem et hestehegn. Derfor har de brug for et hegn, der er langt mere fintmasket, så de ikke kan komme igennem det.

Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at du sikrer dine fjerkræ mod ræve og andre dyr, der gerne vil ind til dem. Det tager vores hegn selvfølgelig også højde for.

Vælg det rigtige kreaturhegn

Der findes en række forskellige former for kreaturhegn. Har du køer, grise eller får på friland, er det derfor vigtigt, at du får valgt den rigtige slags. Hos Stentoft Hegn og Sikring har vi både klassiske trådhegn og kraftigere hegn.

Der er endnu ingen ulve, der har krydset Lillebælt, men hvis du skal have et nyt hegn, er det værd at overveje, om du skal vælge et, der er ulvesikkert. Dermed slipper du for at skulle gøre det i fremtiden, hvis der skulle dukke en ulv eller flere op på Fyn.

Få hjælp til at vælge de rette hegn

Er du i tvivl om, hvilken form for hegn du skal vælge, eller har du spørgsmål til vores hegn, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den rigtige løsning.

Ring til os på 29613662, skriv en besked i vores kontaktformular her på siden eller send en mail til info@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.