Landbrug & Dyrehegn

Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Dyrehegn i Odense

Landbrugs- og dyrehegn sikrer dine dyr og marker ved Odense

Med et landbrugs- og dyrehegn om dine marker ved Odense kan du sikre dine dyr bedst muligt. Dels mod at løbe ud, men også mod at mennesker og dyr kommer ind til dem.

Har du dyr eller jord i nærheden af Odense, har du brug for landbrugs- og dyrehegn til at beskytte dem bedst muligt. Hegnene giver dels mulighed for, at du kan være sikker på, at dine dyr ikke render nogle steder. Det er vigtigt for deres og andres sikkerhed.

Dels sikrer hegnene, at der ikke er nogen, der kommer ind på jorden eller ind til dyrene. Det er både for deres egen skyld og for din. Det kan være farligt for uvedkommende, hvis de kommer til at gå ind i indhegningen til dine dyr, lige som dine dyr er mere udsatte, hvis det er for nemt for vilde dyr at komme ind til dem.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen, så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Forskellige former for hegn – find  nemt det rigtige for dig

Her hos Stentoft Hegn og Sikring har vi en række forskellige former for landbrugs- og dyrehegn, som du kan sætte op ved din ejendom ved Odense. Dermed kan du nemt finde den rette til dine behov.

  • Hestehegn – heste har brug for en særlig form for hegn, der er kraftigt, så de tydeligt kan se det. Hvis hegnet er for tyndt, kan hestene overse det, når de bliver bange. Det kan give svære skader på deres ben.
  • Hegn til ridebanen – har du en ridebane, kan et hegn være en hjælp til at afgrænse den og hjælpe rytteren til, hvordan han eller hun skal ride.
  • Kreaturhegn til køer og får – Køer og får har typisk ikke brug for et lige så kraftigt hegn som heste, men det er selvfølgelig vigtigt, at det passer til dem i størrelsen. Vi har forskellige størrelser, så du kan få den rette.
  • Hegn til fjerkræ – et dyrehegn om dit fjerkræ handler mindst lige så meget om at holde dit fjerkræ inde, som det handler om at holde rovdyr ude. Det, kan du være sikker på, er tilfældet med vores hegn.

Få en vedligeholdelsesaftale på dit landbrugs- og dyrehegn ved Odense

Måske har du endnu ikke et hegn, fordi du ikke kan overskue den vedligeholdelse, der naturligt vil følge med. Du har dog mulighed for at lave en aftale med os, så vi kommer og ser på hegnet. Dermed slipper du for besværet samtidig med, at du har trygheden i at vide, at dine dyr er sikre.

Hvis du har fået sat dit hegn op af nogle andre, har du også mulighed for at lave en vedligeholdelsesaftale med os.

Altid muligt at få hjælp til at vælge det rigtige hegn

Er du i tvivl om, hvilken form for hegn der vil være den rette for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har hjulpet mange med at finde frem til det rette hegn og er helt sikre på, at vi også kan hjælpe dig.

Ring til os på 74 83 41 96, skriv en besked i vores kontaktformular her på siden eller send en mail til stentoft@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn & Sikring

Rugbjergvej 13, Arrild
6520 Toftlund

Finn Bergholt

Tlf.: 2346 4097
stentoft@stentoft-hegn.dk

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
ronni@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn & Sikring
Rugbjergvej 13, Arrild
6520 Toftlund

Kontakt

CVR: 51861353
Tlf.: 74 83 41 96
Email: stentoft@stentoft-hegn.dk

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

stentoft hegn & sikring

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn & sikring - så hjælper vi dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.