Landbrug & Dyrehegn

Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Dyrehegn i Padborg

Landbrugs- og dyrehegn om din ejendom i Padborg giver en høj sikkerhed

Et landbrugs- og dyrehegn rundt om din ejendom ved Padborg er en vigtig forudsætning for, at du kan lukke dine dyr ud med ro i sindet. Hegnet holder dem både inde og beskytter mod, at andre kommer ind til dem.

Når du har dyr på din ejendom ved Padborg, handler det om, at du skaber så meget sikkerhed omkring dem som muligt. De kan både finde på at stikke af, hvis de ikke er hegnet ordentligt ind, men der er også andre, både dyr og mennesker, der kan finde på at gå ind til dem.

Et hegn er altså både en måde, hvorpå du kan holde dine dyr inde, men det er også en måde, hvorpå du kan beskytte dem. Når du bor i Padborg eller omegn, er du tæt på de vilde dyr, der vandrer over den danske grænse. Det er for eksempel ulve og vildsvin. De kan trænge ind til dine dyr, hvis du ikke har et ordentligt hegn.

Også mange af vores hjemlige rovdyr vil være interesserede i at komme ind til dine dyr. Det er først og fremmest ræve, men også mår og mink kan finde på at gå ind i hønsehuset, hvis de får muligheden for det.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Vælg et landbrugs- og dyrehegn, der passer til dine behov

Her hos Stentoft Hegn A/S kan du finde en lang række forskellige landbrugs- og dyrehegn til din ejendom ved Padborg. Lige meget om du har dyr på hobbyplan eller som erhverv, kan du derfor finde den form for hegn, der passer til dine behov.

Vores hegn er selvfølgelig skabt, så de passer til det enkelte dyr. Høns har brug for en helt anden form for hegn end heste, der igen har brug for en helt anden form for hegn end køer, får og grise. Vi har for eksempel et stort udvalg af hegn til fjerkræ, og vi har både nogle, der passer til både voksne dyr og til kyllinger.

Når du skal hegne din hest ind, er det vigtigt, at det er et stort og kraftigt hegn, som hesten tydeligt kan se. Selvom et mindre hegn vil kunne holde hesten inde, risikerer du, at den løber ind i hegnet og får skader på benene, hvis den bliver bange.

Vedligeholdelse af ældre hegn

Det kræver meget arbejde at vedligeholde landbrugs- og dyrehegn på din ejendom ved Padborg. Hvis du vil undgå bøvlet med at gennemgå hegnene, kan du få os i Stentoft Hegn A/S til at vedligeholde hegnene for dig. Vi vedligeholder både hegn, som vi selv har sat op, og dem, som andre har sat op.

Få hjælp til at vælge det rigtige hegn

Er du i tvivl om, hvilken form for hegn der vil være den rigtige for dig, eller har du andre spørgsmål i forbindelse med dit valg af hegn, er du altid velkommen til at kontakte os på kontaktformularen her på siden, sende en mail til info@stentoft-hegn.dk eller ringe til 74 83 41 96.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.