Landbrug & Dyrehegn

Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Dyrehegn i Sønderborg

Skab sikre løsninger med landbrugs- og dyrehegn i Sønderborg

Med det rette landbrugs- og dyrehegn på din ejendom i Sønderborg kan du sørge for at holde dine egne dyr inde – og andre dyr ude.

Hegnene omkring dit landbrug skal altid tjene en af følgende funktioner: Enten kan de bruges til at holde dyre inde, eller også kan de bruges til at holde dyr ude – i nogle tilfælde også mennesker. De er derfor meget vigtige for, at du ikke ender med at styrte rundt for at indfange dyr, der er sluppet løs, og for, at du ikke får besøg af uindbudte gæster, der måske ikke vil dine dyr noget godt.

Hos os i Stentoft Hegn A/S kan du finde en lang række forskellige former for hegn. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den type, som vil passe til dit landbrug. Lige meget om der er tale om et industrielt landbrug, eller det er et, du driver på hobbyplan på din ejendom i Sønderborg.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hegn, der holder dyr inde

Har du kreaturer, får eller heste, er det vigtigt, at du har et hegn, der er skabt særligt til dem. Det er store dyr, hvilket kræver et solidt hegn. Særligt heste kan have svært ved at se et hegn, hvis det er for spinkelt. Hvis hesten bliver forskrækket, kan den derfor ende med at løbe direkte ind i hegnet, hvilket kan givet store skader på blandt andet benene. Alle vores hegn til heste, er derfor skabt, så hesten tydeligt kan se dem.

Det samme gælder for vores andre hegn til forskellige former for kreaturer. Vi har typer, der passer til en lang række forskellige former for dyr og til både større og mindre landområder.

Hegn, der holder dyr ude

I nogle tilfælde er der i mindst lige så høj grad tale om, at du gerne vil holde dyr ude, som der er tale om, at du gerne vil holde dyrene inde på din ejendom i Sønderborg. Det er selvfølgelig først og fremmest relevant for fjerkræ som høns, ænder og gæs, hvor der er mange større og mindre rovdyr, der gerne vil have fat i dem. Det tager vores hegn højde for. Derudover sikrer de selvfølgelig, at dine fugle ikke kan stikke af.

I Sønderborg er du tæt på grænsen, hvor der løbende passerer ulve hen over. Hvis du er nervøs for, at de skal gøre dine dyr noget, kan du opsætte særlige ulvehegn. De er skabt til at holde de store rovdyr ude og kan være særligt smarte at sætte op ved skov og krat, hvor det vil være nemt for ulven at snige sig ind på din grund.

Andre former for hegn

Har du en ridebane på din ejendom, kan vi også hjælpe dig med at hegne den ind. Med et flot hegn rundt om ridebanen får den et professionelt look, og det vil være nemt for dig at holde den, når den er tydeligt markeret. Hvis du vil afholde konkurrencer på din ridebane, er det også afgørende, at du har et hegn rundt om den.

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige hegn, er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden, ringe til os på
74 83 41 96 eller sende en mail til info@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.