Landbrug & Dyrehegn

Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Dyrehegn i Tinglev

Med et landbrugs- og dyrehegn i Tinglev kan du sikre dig bedst muligt

Dit landbrugs- og dyrehegn om din ejendom i Tinglev giver en god beskyttelse af dine dyr – både så de ikke stikker af, og så andre dyr ikke kan komme ind til dem.

Når du bor i eller omkring Tinglev så tæt ved grænsen, er det ekstra vigtigt, at du har et holdbart landbrugs- og dyrehegn om din ejendom. Det er med til at gøre, at du bedre kan beskytte dine dyr og din jord mod de dyr, der går over den danske grænse. Det kan for eksempel være ulve, vildsvin og mårhunde. Det er alle nogle, der kan anrette utrolig stor skade, hvis de får mulighed for det.

For at sikre bedst muligt mod ulve bør du sætte et hegn op mod skov eller krat, hvor ulvene godt kan lide at gemme sig, inden de løber ud på det åbne land. Er du i tvivl om, hvordan du sikrer dig bedst mod de andre invasive arter, er du altid velkommen til at kontakte os. Her i Stentoft Hegn A/S har vi stor erfaring med at opsætte landbrugs- og dyrehegn. Vi kan derfor nemt vejlede dig i, hvad der vil være det rigtige hegn for dig.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Vælg et hegn, der passer til dine dyr

Udover at du selvfølgelig skal beskytte dine dyr mod andre dyr, der vil skade dem, er det selvfølgelig også vigtigt, at du vælger en form for hegn, der passer til dine dyr. Heste har brug for kraftige hegn, som de tydeligt kan se. Dermed undgår du, at de ved et uheld kommer til at løbe ind i hegnet. Selv et spinkelt hegn kan gøre stor skade på hestenes ben.

Køer, får og grise kan sagtens klare sig med et tyndere hegn end hestene. Der er ikke i samme grad risiko for, at de kommer til at løbe ind i hegnet. For dem er det klassiske trådhegn med stolper helt fint til at holde dem inde.

For høns og gæs gælder selvfølgelig, at de skal have et hegn, der er meget tæt, så de ikke kan komme igennem det. Derudover bør du også overveje, om det skal være overdækket. Det kan forhindre skader og andre fugle i at flyve ned og tage kyllinger og gæslinger.

Få hjælp til at vedligeholde dit landbrugs- og dyrehegn i Tinglev

Måske har du endnu ikke et landbrugs- og dyrehegn om din ejendom ved Tinglev, fordi det kræver meget tid at vedligeholde det. Hvis du gerne vil slippe for det, kan du få os til at komme og gøre det for dig. I det tilfælde tjekker vi løbende op på hegnet og sørger for, at alt er, som det skal være.

Selv hvis det ikke er os, der har sat dit hegn op, har du stadig mulighed for at hyre os til at vedligeholde dit landbrugs- og dyrehegn.

Spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os

Er du i tvivl om, hvilket hegn der vil være det rigtige til at holde dine dyr inde og andre dyr ude, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige hegn.

Du kan ringe til os på 74 83 41 96 eller skrive til os i kontaktformularen her på siden eller på vores mail info@stentoft-hegn.dk.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.