Stentoft hegn

Mobilhegn til midlertidig sikring

Mobilhegn fra Stentoft Hegn A/S, er en praktisk løsning til tidsbegrænset indhegning, som eksempelvis på byggepladser, dyreskuer, koncerter og lignende.

Hos Stentoft Hegn A/S tilbyder vi en bred vifte af forskellige sikringsmuligheder til midlertidig afskærmning.

Det velkendte mobilhegn

Vi er en del af det velkendte Mobilhegn.dk og tilbyder levering og opsætning af mobile hegnsløsninger over hele landet. Fordelen ved mobilhegnet er, at det er nemt og hurtigt at opsætte og senere at fjerne igen. Fordelen ved mobilhegnet er, at det er nemt og hurtigt at opsætte og senere at fjerne igen.

Vi har altid en stor lagerbeholdning og garanterer dig derfor også hurtig og effektiv levering af din ønskede sikringsløsning.

Vores mobile hegn leveres i RAL farve efter ønske. De mest populære farver af hegnet er dog stadig det velkendte gule ”High Visibility” og det galvaniserede hegn.

Fleksible løsninger til ethvert behov

Når vi med vores mobile hegnsløsninger sikrer byggepladser, kombinerer vi som oftest mange forskellige produktkategorier. Her kan nævnes mobile skydeporte, byggepladshegn, publikumshegn, personkaruseller, ADK systemer mm.

Hos os kan du selv vælge om du vil leje eller eje vores mobilehegn. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning der passer til netop dit behov.

Ring i dag og få en uforpligtende snak.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Serviceaftale på dine hegn og porte

Som sagt kan Stentoft Hegn A/S hjælpe dig hele vejen fra ide og til færdigt hegn. Opsætningen foretages af vores egne fagfolk ,og både i materialevalg og under opsætningen forgår alt med respekt for miljøet og omgivelserne.

Vi kan også hjælpe dig, efter dit hegn og eventuelle porte og låger er sat op. For selv om vi udelukkende anvender kvalitetsmaterialer, er der ingen hegn, der holder evigt. Derfor kan du med fordel tegne en serviceaftale på hegn, porte og låger. Vi servicerer både egne og hegn leveret af andre leverandører.

Skal du have hegn, porte, låger eller andre former for sikring til din bolig? Så kontakt Stentoft Hegn & Sikring allerede i dag – for en sikkerheds skyld!

Vi bor i Sønderjylland, men leverer til glade og tilfredse kunder over hele landet.

Har du et spørgsmål?

Stentoft Hegn A/S

Kometvej 22
6230 Rødekro

Ronni Bergholt

Tlf.: 2961 3662
rb@stentoft-hegn.dk

ADRESSE

Stentoft Hegn A/S
Kometvej 22
6230 Rødekro

KONTAKT

Email: info@stentoft-hegn.dk
Tlf.: 29613662
CVR: 40320342 

         

TELEFONTID

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

 stentoft hegn

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Hegn A/S Vi hjælper dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.