STÅLMÅTTEHEGN - FLETHEGN - LÅGER - LEGEPLADSER

Institution

Læs mere om institutionshegn her

HEGN OG SIKRING TIL INSTITUTIONER

Skal der hegn om børneinstitutionen, skolegården eller boldbanen? Stentoft Hegn A/S leverer alle former for institutionshegn til private og offentlige institutioner.

Alt i institutionshegn

Uanset hvilken type institution du driver, har du sikkert behov for at få indhegnet hele eller dele af institutionen. Både af hensyn til sikkerheden og for at beskytte de værdier, ansatte og brugere, der er på institutionen.

Hegn med respekt for sikkerhed og miljø

Som institution har I ikke alene brug for at vælge den mest solide og sikre løsning. I bør også gå foran og vælge en miljøvenlig løsning – både når det kommer til valg af materialer og valg af udseende. For hegnet må hverken have skadelig indvirkning på miljøet eller virke skæmmende på omgivelserne.

Vælger I Stentoft Hegn A/S som leverandør af jeres institutionshegn, låger og porte, er I sikre på, at I kan leve op til begge dele. Vi anvender kun hegn, der har et minimalt aftryk på miljøet – både under produktionen, under opsætningen og i hele hegnets levetid – ligesom vi altid tager hensyn til, hvordan hegnet kommer til at fremstå i nærområdet.

Vi kan være med hele vejen fra planlægning over opsætning og til hegnet skal vedligeholdes. Det er din garanti for, at det hegn I vælger til jeres institution, kommer til at fremstå som et forbillede på indhegning og også står der, den dag du ikke længere er leder af institutionen.

DATABLADE

Hegn

Porte og låger

Skal vi kontakte dig?

Udfyld blot navn og telefon nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Har du et spørgsmål?

Tlf.: 2961 3662 rb@stentoft-hegn.dk
Stentoft Hegn A/S